Netflix: SURPRIZELE care au UIMIT Abonatii din Toata Lumea

Netflix a lansat cateva surprize care i-au uimit pe abonatii sai din toata lumea, iata cum a reusit compania sa vina cu ceva neasteptat de aceasta data.

Netflix le-a facut abonatilor din toata lumea doua surprize foarte interesante inainte de acest weekend, si asta vine ca o veste foarte buna pentru ca lumea astepta sa mai vada ceva nou de la platforma. Separat de lansarile de filme si seriale care au avut loc saptamana aceasta, cei de la Netflix au lansat deasemenea doua noi trailere pentru doua seriale extrem de populare care vor fi lansate pentru toata lumea din platforma sa in cursul saptamanilor urmatoare.

Netflix a lansat ieri, probabil, ultimul trailer pentru al treilea sezon al serialului Ozark, iar in primul clip video din acest articol puteti vedea ceea ce a pregatit platforma pentru toti abonatii sai. Daca inca nu ati vazut vreun sezon din serialul Ozark, poate ca ar fi bine sa incepeti sa faceti pugin binge watching inainte ca sezonul 3 sa fie lansat, cu mentiunea ca sezonul al doilea n-a fost tocmai la fel de bun precum primul sezon pe care l-au lansat producatorii.

Netflix: SURPRIZELE care au UIMIT Abonatii din Toata Lumea

Netflix a lansat deasemenea si un nou trailer pentru sezonul al patrulea din serialul Money Heist, Fabrica de Bani acesta fiind extrem de popular in Spania, si nu numai, multumita scenariului de exceptie. Puteti vedea in clipul video de mai sus o parte din actiunea care va fi disponibila pentru sezonul al patrulea, si vorbim despre destule noutati cu care Netflix vrea sa isi surprinda abonatii, mai ales ca ambele serii s-au dovedit a fi foarte populare.

Netflix va lansa sezonul al treilea din Ozark in data de 27 martie, in timp ce sezonul al patrulea din Money Heist, Fabrica de Bani, urmeaza sa fie disponibil din data de 3 aprilie, deci peste aproape o luna. Netflix a lucrat destul de intens la cele doua serii, si le va lansa la distanta destul de mica una de cealalta, doar o saptamana, insa abonatii vor avea suficiente zile in care sa urmareasca toate episoadele pentru ele, cu o saptamana inainte de Paste.

Netflix a pregatit si foarte multe alte seriale si filme care vor fi lansate in martie pentru abonatii din intreaga lume, iar zilele acestea v-am tot vorbit despre ceea ce a fost pregatit in ultimul an.