DACIA Duster: NOUTATILE Modelului 2020 Prezentate si Testate

DACIA Duster are noutatile pentru modelul 2020 prezentate si testate in clipuri video care ne arata ceea ce ofera producatorul roman pentru clienti acum.

DACIA Duster a fost lansata anul acesta intr-un nou model care vine cu o serie de noutati interesante pentru clientii care sunt dornici sa cumpere masina, unele dintre schimbari fiind asteptate de ceva vreme. V-am mai spus ca in ianuarie au fost oferite spre precomanda aceste noi modele de masini din seria DACIA Duster, ele aducand in premiera pentru clienti sisteme keyless entry si keyless go, ceva ce exista pe alte masini de vreun deceniu aproape.

DACIA Duster le are totusi de anul acesta, insa asta nu e tot, deoarece se pare ca inclusiv consola pentru controlarea aerului conditionat, sau doar a fluxului de aer, a fost modificata, fiind folosita cea de pe modelele Renault. In clipul video de mai sus aveti prezentarea facuta pentru un model al DACIA Duster care are dotari de top, cam tot ceea ce poate fi ales pentru masina, si probabil ca de aceea are un pret de vanzare de 23.000 franci elvetieni, cam 20.000 euro.

DACIA Duster: NOUTATILE Modelului 2020 Prezentate si Testate

DACIA Duster este testata in clipul video de mai sus intr-o versiune care are motor TCe 1.3, de 131 cai putere, insa vorbim tot despre modelul 2020, usoare modificari de design fiind deasemenea vizibile. Desigur ca nu avem o testare pentru versiunea noua de DACIA Duster care are motorul dual pe benzila si GPL, dar mai mult ca sigur va aparea si asa ceva, mai ales ca modelul este asteptat de foarte multa vreme de catre foarte mult dintre client.

DACIA Duster nu a avut parte de schimbari foarte mari pentru acest model deoarece un altul ar fi in lucru, si e posibil ca acela sa vina cu la fel de multe noutati precum Dacia Logan 3, aflata deasemenea in dezvoltare. Pana atunci, modelul 2020 al seriei DACIA Duster este singurul care poate fi cumparat, si n-ar fi exclus ca o versiune plug-in hibrid sa fie anuntata pana la final de an, poate cu lansare in 2021, chiar daca cu o caroserie diferita.

DACIA Duster este unul dintre modelele cel mai populare pe care producatorul roman le vinde in momentul de fata, iar dupa cum se prezinta lucrurile, asta nu se va schimba prea curand.