PS5: PREMIERA Dezvaluita pentru Noul Controller DualShock

PS5 DualShock

PS5, sau Playstation 5, va veni in mod sigur cu un controller DualShock nou, iar acesta ar putea avea o premiera extrem de interesanta pe care XBOX Series X nu a avut-o dezvaluita pana in momentul de fata, dar care este foarte importanta.

PS5, conform unui brevet de inventie descoperit recent, ar putea avea un controller DualShock care s-ar putea incarca wireless, ceea ce ar fi o premiera pentru lumea consolelor, iar asta deoarece pana acum accesoriile de acest gen au functionat pe baterii care se schimba.

PS5 ar urma sa vina si cu o statie de incarcare wireless, posibil speciala, iar asta pentru ca nu-mi imaginez ca Sony va permite incarcarea folosind chiar orice fel de incarcator compatibil Qi, dar nici ca viteza de incarcare va fi chiar atat de buna cu acestea.

PS5 are aceasta dezvaluire facuta la doar cateva saptamani dupa ce am vazut ca Sony ar pregati noi controllere DualShock care au asistenti personali, dar care au si sisteme biometrice care pot interpreta intensitatea cu care se joaca un utilizator, si pot modifica experienta de joc.

PS5 DualShock wireless

“Un adaptor de încărcare wireless pe care se poate fixa pe un controler de joc de consola pentru a fi cuplat inductiv la o bază de încărcare pentru a reîncărca fără fir bateria din controler. Adaptorul poate include, de asemenea, taste care reflectă cheile de pe controler, astfel încât un jucător sa poata ține adaptorul pe controler și sa foloseasca atât tastele controlerului, cât și tastele adaptorului pentru a controla un joc de consola.”

PS5 are multe zvonuri cu privire la controllerele DualShock, iar schimbarile pentru acestea per sa fie mult mai interesante decat consola in sine, iar asta pentru ca aduc unele premiere care ar putea convinge oamenii sa cumpere consola in detrimentul celei de la Microsoft.