Fortnite: Noile SURPRIZE Mari Pregatite pentru Luna Martie

Fortnite pistoale

Fortnite are noi surprize pregatite pentru patch-urile care vor fi lansate in luna martie, cei de la Epic Games avand in plan sa le ofere clientilor mai multe motive pentru a se bucura de jocul care este atat de popular in toata lumea in acest moment.

Fortnite urmeaza sa aiba doua noi arme aduse de catre un update care este pregatit chiar acum de catre cei de la Epic Games, prima dintre ele fiind de fapt doua pistoale, cele pe care Deadpool le foloseste in filmele care au fost lansate in lumea intreaga.

Fortnite va avea pentru pistoalele lui Deadpool damage destul de mare facut in momentul in care se trage, acesta fiind de 43 de puncte de viata in cazul loviturii de la apropiere, 36.55 de la distante medie, si 32 de la distanta, timpul de incarcare al celor 28 de gloante fiind de 2.7 secunde.

Fortnite va mai avea si o alta arma care se numeste MistyBop, ea putand face damage de 50 de puncte de viata, insa are un timp de incarcare aproape dublu, de 5 secunde, dar partea buna este ca pentru incarcatoare vor exista gloante infinite, limitate doar la capacitatea lor.

Fortnite are aceste arme noi pregatite pentru cea mai noua actualizare pe care Epic Games o va lansa saptamana viitoare, sau cel tarziu peste doua saptamani, ea urmand a rezolva si problemele de performante pe care utilizatorii le tot au acum.