Vodafone: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii, si ai UPC

Vodafone si UPC au un anunt foarte important pentru clientii din Romania, iata ce se va intampla din luna martie, si ce impact va avea asupra lor.

Vodafone upc

Vodafone este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, in 2019 grupul preluand toate afacerile UPC din tara noastra, ca parte a unei achizitii ce a implicat mai multe tari din Europa. A trecut aproape un an de zile de cand achizitia s-a terminat, iar clientii UPC urmeaza sa devina clientii Vodafone pana la final de martie, 31 martie fiind data limita pana la care UPC va mai exista, dupa aceea totul urmand a functiona sub brand-ul Vodafone.

Vodafone inlocuieste tot ceea ce inseamna UPC, iar asta aduce si o serie de schimbari importante pentru clientii fostei companii, ele fiind importante si trebuie privite cu mare atentie, pentru a nu risca sa faceti niste greseli. Pentru inceput, facturile fostilor clienti ai UPC vor trebui platite in continuare in conturile IBAN care sunt afisate pe factura, iar cei care o fac prin internet banking pentru servicii fixe si TV vor trebui sa selecteze Vodafone in loc de UPC.

Vodafone: Anuntul IMPORTANT pentru TOTI Clientii, si ai UPC

Vodafone upc schimbari clienti

Vodafone schimba inclusiv felul in care arata magazinele UPC, acestea urmand a trece printr-un rebranding astfel incat sa aiba o identitate vizuala care sa transmita foarte clar din ce grup fac parte. Alta schimbare legatura cu aplicatia MyUPC, aceasta urmand a se denumi MyVodafone Fix&TV, insa cei de la Vodafone nu-i modifica functionalitatea, si nici modalitatea de logare, astfel ca totul va ramane exact la fel precum in cazul aplicatiei vechi a fostului operator.

Avem vești bune pentru tine!Vodafone devine furnizorul tău de servicii fixe, mobile și TV. De acum, te vei bucura de o…

Publicată de UPC Romania pe Miercuri, 4 martie 2020

Vodafone va pastra separate contractele de telefonie si televiziune, deci nu va exista o combinare intre cele vechi, iar in cazul numerelor de asistenta pentru clienti deasemenea nu se va modifica absolut nimic. Cei care au si HBO Go de la UPC, vor trebui sa-si modifice furnizorul de servicii in Vodafone pentru a putea vedea in continuare continutul, iar aici se cam opresc schimbarile, daca luam in calcul si faptul ca website-ul celor de la UPC va fi redirectionat la cel al Vodafone.

Vodafone a lucrat timp de un an pentru a face trecerea clientilor UPC in infrastructura sa cat mai simpla, si incepe sa-si creasca baza de clienti care folosesc servicii fixe de internet, televiziune, sau voce.