Politia Romana ii avertizeaza pe soferii care folosesc telefonul la volan

Politia Romana avertizare telefon

Politia Romana a emis astazi un nou avertisment cu privire la folosirea telefonului mobil la volan, ia asta dupa ce in trafic au reintrat motocicletele care pot depista mult mai usor soferii care tin telefonul in mana in timp ce conduc pe drumurile publice.

Politia Romana a dus in octombrie o campanie activa pentru a-i invata pe soferi ca nu trebuie sa tina in mana telefoanele in timp ce conduc, indiferent daca ei le folosesc la ceva, sau nu, simpla tinere in mana aduce amenzi care incep de la 860 de LEI.

Politia Romana foloseste motocicletele din dotare pentru a depista mult mai usor soferii, acestea putandu-se strecura foarte usor prin trafic pentru a vedea care soferi au un telefon mobil in mana, iar cum ele au si camere, contestarea amenzii e doar o alta pierdere de bani.

Politia Romana a aplicat foarte multe amenzi de cand a intrat in vigoare modificarea legislativa care impune evitarea tinerii telefonului in mana la volan, dar aceasta obisnuinta e greu de lasat, asa ca institutia inca mai avertizeaza soferii in legatura cu amenzile mari.

Poliția Română

Lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Nu?#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Vineri, 6 martie 2020

Politia Romana a avizat aceasta modificare legislativa pentru a mai reduce accidentele rutiere generate de neatentie, si pentru ca vrea ca oamenii sa si respecte legea, o impune cu amenzile pe care le tot acorda pentru cetateni.