Android: Telefoanele vor Avea Acesta Functie Noua din Facebook

Android va aduce pe telefoane aceasta functie noua care este preluata din Facebook Messenger si iMessage, iata ce schimbare putem astepta chiar acum.

Android google messages reactii

Android continua sa aiba imbunatatita functionalitatea de catre compania Google, iar pentru utilizatorii din lumea intreaga a fost descoperita o noua functie grozava care va fi apreciata de unele persoane. Mai exact, in cadrul aplicatiei Google Messages, cea nativa din Android, urmeaza sa fie implementata posibilitatea de a reactiona la mesaje, asa cum v-am mai spus anterior, acum venind o noua confirmare pentru aceasta functie intersanta.

Android a tot avut in aplicatia Google Messages implementate functii care sunt oferite de iMessage, Facebook Messenger, si nu numai, iar asta in special dupa integrarea tehnologiei RCS. Aplicatia Google Messages evolueaza foarte rapid in ceea ce priveste functionalitatea, iar asta e perfect normal pentru ca vorbim despre functii care exista in alte aplicatii, dar in Android nu exista, iar cea pentru reactionarea la mesaje e folosita de destul de multa lume.

Android: Telefoanele vor Avea Acesta Functie Noua din Facebook

Android va avea reactii destul de similare cu cele care exista pentru iMessage, sau Facebook Messenger, astfel ca oamenii care folosesc platforma celor de la Facebook ar trebui sa aiba o experienta destul de similara. Reactiile implementate pentru mesajele primite pe telefoane le ofera oamenilor noi metode de a interactiona cu interlocutorii lor, iar cum Google Messages vrea sa fie o alternativa reala la Facebook Messenger, de exemplu, pe Android, iar cu functii de acest gen cu siguranta se indreapta in directia cea mai potrivita.

Android are deasemenea multe alte functii in lucru pentru Google Messages in momentul de fata, compania Google pregatind multe noutati in principal pentru sistemul RCS, care e o alternativa pentru iMessage. Foarte multi cu Android vor o alternativa a iMessage pe telefoanele lor, iar Google i-a ascultat, si aduce pentru Android aceste functii, astfel incat ei sa discute intr-o aplicatie comuna, nativa, din sistemul de operare cu toti ceilalti care au aceleasi telefoane.

Android va avea aceasta functie lansata in mod oficial intr-una dintre actualizarile care sunt acum in plin proces de dezvoltare, dar o data clara cu privire la momentul lansarii sale nu exista deocamdata.