Coronavirus Romania: Noi cazuri de infectare confirmate in Romania

Coronavirus Romania cazuri 9 martie

Coronavirus are, din pacate, doua noi cazuri de infectare confirmate in Romania, ele avand in centru un barbat si o femeie, ambii veniti din Italia, din zone diferite, una dintre ele nefiind printre cele in care exista un numar mare de infectari.

Femeia infectata cu noul Coronavirus este din Buzau, in timp ce barbatul este din Bucuresti, el fiind dus la spital din izolare la domiciliu, conform Ministrului Sanatatii, deci e posibil sa nu fi infectat pe altcineva in zilele in care a ramas fara detectare.

Cu aceste doua infectari se ajunge la 17 cazuri de infectare in Romania cu noul Coronavirus, iar 5 dintre persoanele infectate au fost deja vindecate si externate din spitale, restul de 12 ramanand in continuare in spitale din 4 orase din tara.

Peste 12.000 de persoane raman in continuare in izolare la domiciliu pe teritoriul Romaniei, numarul fiind in scadere in comparatie cu cel din weekend, iar 20 de persoane sunt in carantina institutionalizata, dar mai mult ca sigur ambele vor creste.

Dupa cum prea bine stiti deja, Guvernul Romaniei a anuntat inchiderea scolilor din cauza Coronavirus pentru perioada 11 – 21 martie, impreuna cu suspendarea curselor de transport rutier intre Romania si Italia pana la finalul acestei luni.