Fortnite: Bugul acesta foarte enervant te omoara instant


Well at least we now know never to build in front of boats! from FortNiteBR

Fortnite are, din pacate, o problema foarte serioasa descoperita de catre jucatorii care sunt activi in lumea virtuala a sezonului 2, iar din pacate el ii omoara pe acestia instant daca sunt indeplinite cateva conditii, pe care le vedeti mai sus.

Fortnite are acest bug declansabil doar daca o echipa de jucatori se plimba cu o barca si ajung intr-o zona de uscat unde exista o constructie, atunci toti fiind omorati, ceea ce a inceput deja sa enerveze extrem de multi jucatori din intreaga lume.

Fortnite are in clipul video de mai sus dat un exemplu in care o rampa este facuta in fata unei barci care ajunge intr-o zona de uscat, in timp ce aceasta se afla in miscare, iar cand aceasta se sparge, toti jucatorii sunt omorati instant de catre aceasta.

Fortnite are problema cunoscuta mai mult ca sigur de catre cei de la Epic Games, iar asta pentru ca e si destul de greu sa ignori asa ceva, insa deocamdata nu exista informatii cu privire la o posibila rezolvare rapida a acesteia.

Fortnite va avea totusi rezolvat mai mult ca sigur acest bug, pentru ca nu e normal ca o problema de acest gen sa existe, astfel ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce se va intampla in joc in urmatoarea perioada.