GTA 6: Anuntul SURPRIZA, ce este Pregatit in Martie (VIDEO)

GTA 6 are astazi parte de un leak foarte interesant, care ne dezvaluie informatii care ar proveni de la angajati ai celor de la Rockstar Games, iar ele ar trebui sa ne spuna data la care vom afla un anunt important cu privire la jocul aflat in dezvoltare.

GTA 6 ar urma sa aiba parte de un anunt important facut in data de 25 martie de catre cei de la Rockstar Games, desi nu se stie daca e vorba despre un anunt despre lansare, un trailer care sa ne prezinte cateva dintre noutatile sale, sau orice altceva mai putin important.

GTA 6 a avut aceasta dezvaluire facuta pe 4chan, o locatie in care au aparut multe informatii false cu privire la jocurile de la Rockstar Games, dar si multe informatii 100% adevarate cu privire la noutatile importante care au fost lansate in titlurile companiei.

GTA 6 a avut numeroase leak-uri pana acum in baza imaginilor pe care cei de la Rockstar Games le-au publicat saptamanile trecute, dar si a faptului ca pe canalul de YouTube al companiei exista niste clipuri video ascunse, totul sugerand ca o mare dezvaluire e in lucru.

GTA 6 este in plin proces de dezvoltare de vreo 6 – 7 ani de zile, insa Rockstar Games refuza sa ofere informatii cu privire la posibila sa lansare din cauza faptului ca GTA Online inca genereaza foarte multi bani, cam 1 miliard de dolari anual.