iOS 14 confirma o functie noua pentru Apple Watch 6

iOS 14 saturatie oxigen apple watch 6

iOS 14 confirma o noua functie foarte importanta pentru Apple Watch 6, compania Apple pregatind o surpriza pe care lumea o astepta inca din cursul anului trecut, dar iata ca ea ajunge destul de tarziu, insa totusi e bine si asa.

iOS 14 confirma faptul ca Apple Watch 6 va avea implementata o noua functie care le va permite oamenilor sa masoare nivelul de oxigenare al sangelui, aceasta fiind o functie adusa in premiera pentru produsele celor de la Apple.

Apple Watch 6 va avea un senzor special pentru a monitoriza nivelul de oxigenare al sangelui, iar orice nivel cuprins intre 95% si 100% e considerat sanatos, in timp ce orice nivel mai mic de 80% este considerat a fi o problema de sanatate.

Apple Watch 6 va fi capabil sa trimita si notificari de avertizare pentru oameni in functie de nivelurile de oxigenare ale sangelui detectate de catre senzorii sai, deci orice saturatie sub un anumit nivel va declansa in mod automat alertarea pentru ca oamenii sa mearga de urgenta la un doctor.

Nu se stie deocamdata ce fel de upgrade hardware ar putea fi necesar pe Apple Watch pentru ca aceasta functionalitate noua sa fie oferite, deci ramane sa vedem ce anume va mai fi descoperit fie in iOS 14, fie in alte versiuni software pregatite de americani.