Huawei P40 PRO: Primele Specificatii pentru Noua Camera

Huawei P40 PRO are primele specificatii dezvaluite pentru noua camera cu 5 senzori de imagine, iata ce surprize vor aduce acestea pentru toti utilizatorii.

Huawei P40 PRO camere

Huawei P40 PRO are dezvaluite primele specificatii pentru noua camera, iar asta cu doar doua saptamani inainte ca telefonul sa fie prezentat in mod oficial in cadrul unei conferinte la Paris, daca ea va mai avea loc. Din ceea ce s-a aflat pana acum, Huawei P40 PRO va avea un senzor de imagine IMX700 pentru camera principala, acesta inlocuind-ul pe cel IMX600Y folosit in modelele anterioare puse in distributie de catre cei de la Huawei in trecut.

Huawei P40 PRO urmeaza sa aiba o camera principala cu senzor de imagine de 52 de megapixeli, care desigur ca va putea face pozele la calitate maxima la rezolutia 13 megapixeli, as acum se intampla si la alte modele. Spre deosebire de senzorii anteriori, pentru noua camera a Huawei P40 PRO urmeaza sa fie folosita tehnologia Quad Bayer hexadeca 16 in 1, iar cu ea ar trebui sa ne bucuram de o calitate mult imbunatatita pentru pozele facute.

Huawei P40 PRO: Primele Specificatii pentru Noua Camera

Huawei P40 PRO va avea acest senzor de imagine principal facut de catre cei de la Sony, acelasi furnizor fiind folosit inclusiv de catre cei de la Apple pentru telefoanele lor, pentru ca japonezii fac camere bune. In ceea ce priveste restul senzorilor de imagine, se pare ca unul de ultra-wide de 40 de megapixeli va fi deasemenea folosit, impreuna cu unul telephoto de 3X, plus un al doilea cu zoom optic de pana la 10X, in final fiind folosit si un senzor ToF.

Huawei P40 PRO va avea o camera principala cu 5 senzori de imagine integrati, ceva ce pana acum n-am mai avut pentru telefoanele chinezilor, dar am vazut la un telefon al Nokia in 2018. Aceasta combinatie de senzori de imagine pentru Huawei P40 PRO ar trebui sa-i ofere suprematia totala pe piata telefoanelor mobile, insa desigur ca asta depinde si de calitatea pozelor pe care dispozitivele le vor face, garantii neexistand aici.

Huawei P40 PRO va fi prezentat pe 26 martie in cadrul unei conferinte programate pentru a avea loc la Paris, dupa cum v-am spus, dar avand in vedere epidemia de Coronavirus, e posibil ca ea sa fie anulata.