Facebook va permite partajarea story-urilor si pe Instagram

Facebook story instagram

Facebook testeaza pentru lansare o noua functie foarte importanta care le va permite oamenilor din cadrul platformei sa partajeze automat pe Instagram toate story-urile care sunt create in cadrul retelei de socializare, ceva asteptat de mult.

Facebook are de ceva vreme un sistem care functioneaza in sens invers, adica povestile de pe Instagram pot fi in mod automat publicate si in reteaua de socializare, dar iata ca intr-un final se ajunge la o transmitere si in sens invers.

Facebook are in imaginea de mai jos prezentata aceasta functionalitate pentru toata lumea, insa in interfata web a retelei de socializare, un buton urmand a exista acolo pentru a facilita transferul story-ului in platforma Instagram la cererea utilizatorului.

Facebook detine Instagram, si de aceea exista de atat de multa vreme o optiune care permite partajarea story-urilor in sens invers, dar acum compania pare sa vrea sa mai creasca gradul de interactiune al oamenilor si cu celalalta platforma.

Facebook a confirmat faptul ca testeaza aceasta functionalitate pentru toti utilizatorii sai, insa din pacate nu a specificat si cand anume ar putea sa o lanseze in mod oficial, ceea ce desigur ca nu a bucurat prea multa lume, dar macar stim ca ea va fi oferita in mod oficial.