Huawei P40 Pro: Lansarea ANULATA, ce iti Promite Compania

Huawei P40 Pro are lansarea anulata de catre compania Huawei din cauza Coronavirus, iata ce promite ea pentru clientii care asteapta noul telefon mobil.

Huawei P40 Pro anulare

Huawei P40 Pro are lansarea anulata, as acum era de asteptat, Coronavirus fortandu-i pe chinezi sa renunte la eveniment, astfel ca pe 26 martie nu se va mai duce presa la Paris pentru a-l vedea. Huawei P40 Pro va fi prezentat in cadrul unui eveniment care va avea loc exclusiv online, deci toata lumea va putea sa vada noutatile telefonului pe YouTube, cel mai probabil, insa presa va primi unitatile pentru a le testa separat, fara a mai intalni managerii companiei.

Huawei P40 Pro va fi prezentat online de catre chinezii de pa Huawei pe 26 martie la ora 15:00, ora Romaniei, conferinta online urmand a dura aproximativ 2 ore, o perioada destul de lunga de timp. Separat de anuntarea faptului ca evenimentul este anulat, cei de la Huawei au publicat si imaginea de mai jos in care prezinta din profil noua camera a Huawei P40 Pro, despre care spun ca va aduce un sistem “vizionar” de fotografie, indiferent ce inseamna asta.

Huawei P40 Pro: Lansarea ANULATA, ce iti Promite Compania

Huawei P40 Pro anulare conferinta

Huawei P40 Pro a avut anuntata pana acum, prin diverse zvonuri, lansarea cu o noua camera care are cinci senzori de imagine, in centrul lor fiind unul cu rezolutie de 52 de megapixeli, acesta fiind produs de Sony. Separat, exista un senzor ultra-wide, plus inca doi senzori cu zoom, Huawei P40 Pro urmand a avea unul cu zoom optic de 3x, plus inca un altul cu zoom optic de 10X, aceasta fiind si o premiera complet neasteptata pentru telefon.

Huawei P40 Pro ar urma sa ofere zoom optic de pana la 100X, la fel ca Samsung GALAXY S20 Ultra, insa alte noutati importante nu prea sunt cunoscute, desi cu siguranta exista. Prezentarea Huawei P40 Pro intr-o conferinta online in loc de una fizica nu reprezinta vreo problema pentru companie, sau produs, el venind oricum fara aplicatii si servicii Google, deci interesul nu e mare, lipsa acestora fiind o problema serioasa, din pacate.

Huawei P40 Pro ar trebui sa fie pus in vanzare intai in Asia, iar mai apoi si prin Europa, dar deocamdata nu se cunosc datele, si nici preturile le care ar urma sa fie facuta distributia pentru telefon.