iOS 14 confirma lansarea iPhone 9, dar nu se stie cand

iOS 14 lansare iPhone 9

iOS 14 confirma lansarea iPhone 9, viitoarea versiune a sistemului de operare ajungand deja la presa pentru analiza, desigur in mod neoficial, iar asta pentru ca Apple nu va lansa prima versiune beta pana prin iunie, probabil undeva pe la inceput.

Din moment ce WWDC 2020 are sanse nule de a fi organizat, e foarte posibil ca Apple sa prezinte iOS 14 in cadrul unei conferinte online, iar apoi sa puna in distributie prima versiune beta pentru dezvoltatori, una alpha fiind deja analizata.

Aceasta confirma faptul ca iPhone 9 este un telefon real, si ca el este un iPhone 8 cu un procesor mai noi, dar in rest nu prea exista schimbari notabile pentru telefonul companiei americane, desi lumea se astepta la ceva mai mult de la dispozitiv.

iOS 14 nu ne da si o data de lansare pentru iPhone 9, insa e posibil ca el sa apara impreuna cu iOS 13.4, care ar trebui sa fie pus in distributie luna aceasta, undeva spre final, dar daca telefonul va fi oferit impreuna cu el, e greu de spus.

Coronavirus a dat peste cap planurile Apple privind lansarea de produse noi, iar iPhone 9 nu e diferit cu nimic, astfel ca ramane sa vedem daca telefonul va fi lansat doar online, sau daca Apple nu il va mai pune acum in distributie, ci va astepta sa aiba si stocuri pentru el.