Samsung GALAXY Note 20: Imagini cu un Nou Design NEASTEPTAT

Samsung GALAXY Note 20 apare astazi intr-o serie noua de imagini cu un posibil nou design complet neasteptat, iata ce schimbari ar urma sa aduca.

Samsung GALAXY Note 20 are astazi parte de o prima serie de imagini care ne arata un design complet neasteptat pentru noul telefon, iar asta in conditiile in care seria GALAXY S20 arata cu mult diferit. Daca multi fani s-ar fi asteptat ca Samsung GALAXY Note 20 sa aiba un modul de camera foarte similar cu cel pe care il vedem pentru seria S20, ei bine se pare ca nu ar urma sa fie folosit chiar acelasi design, ci unul oarecum similar cu cel din modelele anterioare.

Samsung GALAXY Note 20 este prezentat in clipul video de mai sus dupa analizarea unor brevete de inventie care ar prezenta noul design pentru telefon, iar ceea ce ne arata ele este destul de neobisnuit. Avand in vedere ca Samsung s-a chinuit atat de mult sa faca modulul de camera pentru seria S20, ar fi destul de neobisnuit ca Samsung GALAXY Note 20 sa nu aiba ceva foarte similar in materie de design pentru camera, mai ales ca senzorii vor fi cam aceiasi.

Samsung GALAXY Note 20: Imagini cu un Nou Design NEASTEPTAT

Samsung GALAXY Note 20 este un telefon dintr-o categorie diferita, care pe langa restul componentelor interne mai are si un S-Pen integrat, deci e nevoie de mai mult spatiu in carcasa pentru anumite componente. Avand in vedere ca Samsung GALAXY Note 20 va avea un ecran cam la fel de mare precum cel al Samsung GALAXY S20 Ultra, n-ar fi greu de crezut ca nu va avea chiar aceleasi camere precum seria din primavara, pentru ca nu e loc pentru ele.

Samsung GALAXY Note 20 este prezentat in acest concept cu o dezamagire, iar asta pentru ca asteptarile oamenilor vis-a-vis de telefon erau cu totul altele, insa se pare ca planurile coreenilor sunt diferite. In rest, Samsung GALAXY Note 20 are un ecran cu margini mult mai subtiri, o camera ce iese prin mijlocul partii superioare, deci schimbari destul de mici, insa pe partea software sunt asteptate alte schimbari mai importante pentru clienti.

Samsung GALAXY Note 20 va fi prezentat undeva prin august de catre cei de la Samsung, iar vanzarile ar trebui sa inceapa pe final de luna, cu vreo 2 saptamani inainte de prezentarea seriei iPhone 12.