DIGI, Telekom, Orange, Vodafone: Anuntul Autoritatilor despre Clientii Romani

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone sunt in centrul unui anunt important facut cu privire la clientii din Romania, iata ce a fost declarat de autoritati.

DIGI Telekom Orange Vodafone portari

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone merg in continuare in directia pe care o stim deja de mai bine de un an de zile, iar februarie nu a adus vreo schimbare in bine, sau in rau, pentru vreun operator. Mai exact, in luna februarie in cazul portarilor inregistrate in Romania am avut in continuare ordinea DIGI, Telekom, Orange, Vodafone, grupul RCS & RDS ramanand de neclintit pe primul loc in preferintele romanilor, in ciuda eforturilor facute de concurenta.

DIGI a inregistrat 34.035 portari in reteaua sa in februarie 2020, Telekom avand un total de 24.987, Orange a avut 11.252, Vodafone 7676, iar toate acestea sunt portari pe partea de telefonie mobila. Pe partea de telefonie fixa, cei de la DIGI sunt in continuare pe primul loc, insa Orange nu este la mare distanta in urma lor, ceilalti operatori avand totusi mult mai putine portari inregistrate in retea, dar asta nu e o surpriza chiar atat de mare, situatia nefiind noua.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone: Anuntul Autoritatilor despre Clientii Romani

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone au generat in continuare foarte multe portari in retelele proprii in Romania, si desigur ca liderul nu s-a schimbat, asa cum se intampla de cativa ani incoace, fara schimbare. Desi cei de la DIGI au avut ani de-a randul ofertele cu cele mai ieftine abonamente pentru portare, cei de la Telekom au lansat in februarie abonamente noi care au adus pentru clienti preturi si mai mici decat in mod normal, totul pentru a concura mai serios cu RCS & RDS.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone fac schimb de clienti in masa, anul trecut trecand aproape 1 milion de clienti de la un operator la altul, insa asta nu inseamna ca in toate cazurile e vorba si de cresteri de clienti la operatori. DIGI si Telekom aduc foarte multi clienti prin portare, dar in general ele doar acopera pierderile, exceptand grupul german, care a pierdut de vreo 3 ori mai multi clienti decat a adus in retea, iar de aici probabil a venit si oferta noua de portare.

DIGI, Telekom, Orange, Vodafone vor continua in 2020 jocul portarilor in Romania, iar acest lucru ne aduce noua oferte mult mai bune pentru a beneficia de promotii grozave pentru abonamente.