Fortnite: Noutatile Asteptate Ca Update in Versiunea 12.11

Fortnite update 12.11

Fortnite urmeaza sa aiba lansat un update nou lansat in perioada urmatoare de catre cei de la Epic Games, versiunea 12.11 fiind acum in plin proces de dezvoltare, iar ea ar trebui sa vina cu cateva noutati care sunt foarte importante.

Fortnite ar trebui sa aiba in acest update rezolvate unele probleme mari care au fost raportate de catre utilizatori pana in momentul de fata, unele avand chiar si un impact serios asupra jocului, si v-am vorbit zilele trecute de un bug care omoara jucatorii instant.

Fortnite ar putea sa aduca in acest update inclusiv mult asteptatele elicoptere, una dintre schimbarile la care foarte multa lume se astepta de ceva vreme, dar care a tot intarziat sa apara, insa foarte multa lume crede ca aceasta actualizare va aduce in sfarsit aparatele de zbor.

Fortnite are asteptate si noi arme, sau accesorii pentru ele, in cazul acestei actualizari cu numarul 12.11, insa deocamdata nu e clar daca e vorba despre vreo pusca sniper, vreun lansator de rachete, sau vreo luneta care sa fie folosita cu acestea de catre jucatori.

Fortnite va avea actualizarea cu numarul 12.11 lansata in perioada urmatoare, undeva pana la final de luna martie, dar din pacate nu a fost data deocamdata o data clara pana cand s-ar putea intampla acest lucru.