Playstation 5: Tipurile de Jocuri pe care Sony le va Lansa

Playstation 5 jocuri

Playstation 5 are in dezvoltare o serie de jocuri pe care cei de la Sony le pregatesc pentru clientii din intreaga lume, si vorbim despre o serie de titluri foarte interesante care sunt totusi directionate spre un singur fir narativ, ceea ce era de asteptat, pana la urma.

Playstation 5 urmeaza sa aiba facute mai multe jocuri single-player cu o poveste foarte complexa in spate, sau cel putin asta spune Hermen Hulst, omul care coordoneaza activitatea diverselor echipe care creeaza jocurile Sony pentru console.

Playstation 5 va avea o serie de jocuri create exclusiv pentru aceasta platforma noua, iar unele dintre ele vor avea si diverse experimente facute de catre compania Sony pentru a gasi noi moduri de a atrage clienti, ceea ce ar putea fi extrem de benefic pentru noi.

Playstation 5 a fost gandita ca o consola care sa vina si cu multe noutati pentru cei care o cumpara, in special in ceea ce priveste puterea de procesare, iar asta ne-ar putea aduce o serie de titluri grozave la care nu ne-am fi asteptat pana acum.

“Suntem foarte angajați cu hardware-ul dedicat, așa cum eram înainte. Vom continua să facem asta. Și suntem foarte dedicați unor exclusivități de calitate. Și unor jocuri puternice, naționale, bazate pe narațiune. În același timp. , vom fi foarte deschiși la experimentare, la idei noi. Doar încercăm lucrurile pentru a vedea ce funcționează. Cred că și asta face parte din ADN-ul Worldwide Studios.”

Playstation 5 nu are deocamdata o data de lansare anuntata, iar asta pentru ca Sony deocamdata evita sa-si prezinte produsul, dar mai mult ca sigur pregateste un anunt pentru dezvaluirea sa, mai ales ca interesul este extrem de mare.