Politia Romana: Anunt foarte Important din cauza Coronavirus

Politia Romana petitie

Politia Romana emite un anunt extrem de important pentru toti cetatenii din Romania in contextul incercarii de a impiedica raspandirea Coronavirus, iar masura este una de care toata lumea trebuie sa tina cont, mai ales ca vine in contextul altor masuri anuntate ieri de MAI.

Politia Romana le recomanda cetatenilor sa nu viziteze punctele de relatii cu publicul din sectiile de politie pentru a depune cereri, reclamatii, sau sesizari, ci sa foloseasca website-ul sau pentru a face asemenea actiuni, toate ajungand in atentia cuiva din institutie.

Politia Romana le recomanda oamenilor deasemenea sa foloseasca serviciul postal, adresele de pe email care sunt listate pe website, sau fax-ul pentru a trimite asemenea documente, iar rugamintea e una importanta pentru ca nu ii obliga pe oameni sa mearga efectiv la sectie.

Politia Romana ia aceste masuri ca o reactie foarte buna la modalitatile prin care poate fi redusa raspandirea Coronavirus in Romania, ieri fiind luate masuri care sa reduca aglomeratiile inclusiv pentru emiterea pasapoartelor, a certificatelor de inmatriculare, sau a numerelor provizorii, si nu numai.

Politia Romana petitie online
Formular de petitie online de la Politia Romana.

“Cum puteți depune o cerere, reclamație sau sesizare la #PolițiaRomână, fără a vă deplasa la ghișeul „Relații cu publicul”?

  • • folosind serviciul poștal;
    • prin fax, la numărul 021.316.66.55;
    • poșta electronică, la adresa de email petitii@politiaromana.ro sau
    • completând „Formularul trimitere petiție”, pe care îl găsiți accesând linkul:
    https://www.politiaromana.ro/ro/petitii-online”

Politia Romana a facut in ultima perioada foarte multe recomandari pentru cei care incearca sa se protejeze impotriva infectarii cu noul Coronavirus, astfel ca daca aveti vreo interactiune de facut cu autoritatile, o puteti face si de la distanta.