DACIA Duster: CAND va fi Lansat Modelul 2021 pentru Clienti

DACIA Duster are in pregatire lansarea modelului 2021, unul care va aduce foarte multe noutati pentru toti clientii, iata cand putem astepta punerea in vanzare.

DACIA Duster 2021

DACIA Duster este in momentul de fata in proces de dezvoltare intr-o versiune complet noua, un model 2021 fiind pregatit de catre producatorul roman, iar acesta ar urma sa fie lansat mai repede decat credea. DACIA Duster are noul model dezvoltat in destul de mare graba de catre producatorul de la Mioveni, fara ca o data clara sa fi fost anuntata pentru cei care asteapta cu nerabdare dezvaluirea sa, dar cel mai probabil totul se va intampla in 2020.

DACIA Duster ar trebui sa aiba noul model dezvaluit pe final de an din moment ce DACIA se cam grabeste cu dezvoltarea sa, iar asta inseamna ca vor si folosi multe dintre piesele de la alte masini Renault. E greu de faci o masina noua intr-o perioada scurta de timp, iar noul model al DACIA Duster nu e de foarte mult timp in dezvoltare, dar din moment ce va folosi mai mult ca sigur tehnologii utilizate deja la alte modele Renault, reconfigurarea n-ar trebui sa fie grea.

DACIA Duster: CAND va fi Lansat Modelul 2021 pentru Clienti

DACIA Duster, chiar daca va fi prezentat in 2020 in noua versiune, ar urma sa fie lansat pentru vanzare abia undeva prin 2021, asa cum se intampla in mod obisnuit cu mai toate modelele noi de masini. Desigur ca lansarea noii versiuni a DACIA Duster depinde foarte mult si de modul in care va evolua Coronavirus pana la finalul anului, vanzarile modelelor actuale putand fi afectate atat de mult incat ar putea fi nevoie de ceva nou mai rapid pentru a recupera pierderile.

DACIA Duster este in momentul de fata cel mai produs model din toata gama pe care o are producatorul din Romania, atat in ianuarie, cat si in februarie, fiind in topul productiei la fabrica din Mioveni. Acest lucru este destul de normal din moment ce vorbim despre un suv care este foarte cautat mai peste tot in Europa, DACIA Duster avand parte de cerere mare multumita pretului foarte bun pe care-l are, deci o productie mare este ceva de asteptat.

DACIA Duster in versiunea noua ar trebui sa beneficieze de multe dintre upgrade-urile care sunt asteptate si pentru DACIA Logan 3, o masina care a generat foarte multe discutii in randul oamenilor.