Windows 10: AVERTISMENTUL de la Microsoft pentru Utilizatori

Windows 10 are un avertisment foarte important lansat de catre compania Microsoft din cauza unui patch care genereaza extrem de multe probleme pentru oameni.

Windows 10 avertisment

Windows 10 nu scapa nici macar o saptamana de probleme, astfel ca acum iar vorbim despre o avertizare pe care Microsoft o face pentru utilizatorii ce-i folosesc sistemul de operare, ea avand in centru actualizarea cu numarul KB4535996. Se pare ca aceasta are niste probleme atat de mari incat cei de la Microsoft au decis sa le recomande oamenilor sa evite sa o instaleze Windows 10 pana cand bugurile vor fi rezolvate, situatie care nu se intampla chiar atat de des.

Windows 10 a avut aceasta actualizare lansata pe final de februarie de catre cei de la Microsoft, ea fiind gandita pentru a rezolva o varietate de probleme care au fost descoperite in sistemul de operare, dar se pare ca aduce altele. Teoretic, patch-ul KB4535996 ar fi trebuit sa rezolve probleme care afectau sistemul de cautare al Windows Explorer, probleme cu sistemul de printare, si unele care afectau inclusiv autonomia bateriei laptop-urilor, dar a adus altele.

Windows 10: AVERTISMENTUl de la Microsoft pentru Utilizatori

Windows 10 a avut foarte multe raportari de la de la diversi utilizatori care au facut greseala de a instala actualizarea, si desigur ca ei au intampinat foarte multe probleme de care nu ar fi dorit sa aiba parte in calculatoare. Printre problemele raportate de catre cei cu Windows 10 se numara pornirea cu dificultate, sau cu erori, a PC-urilor, blocari subite ale acestora, probleme cu sistemele audio conectate la calculatoare, sau probleme severe de performante.

“Suntem conștienți de problemele cu signtool.exe după instalarea celei mai recente actualizări opționale pentru Windows 10, versiunea 1903 sau Windows 10, versiunea 1909 (KB4535996). Dacă întâmpinați probleme sau primiți erori legate de signtool.exe, puteți dezinstala actualizarea opțională KB4535996.”

Windows 10 are cam la fiecare update parte de probleme foarte mari, tot ceea ce aduce bun parand sa fie imediat anulat de alte probleme care sunt descoperite in mod complet inopinat de sutele de milioane de utilizatori. Cei de la Microsoft repara pe o parte si fac “gauri” pe alta, astfel ca Windows 10 are parte de o veste buna si o veste proasta cu fiecare actualizare, ceea ce lasa oamenii fara increderea ca update-urile le pot aduce si ceva bun.

Windows 10 va avea un alt patch lansat de catre Microsoft pentru a fi rezolvate problemele pe care le-a creat cel lansat in februarie, dar nu se stie cand va ajunge, si cat de bun va fi.