iPhone 12: Apple e Hotarata sa Inceapa Productia noilor Procesoare

iPhone 12 a14 productie

iPhone 12 urmeaza sa aiba inceputa productia pentru noul chip A14 in cursul lunii aprilie conform unor informatii aparute astazi cu privire la planurile pe care le are TSMC vis-a-vis de continuarea colaborarii cu cei din Cupertino pentru urmatoarele produse.

iPhone 12 va avea un nou chip A14 produs cu un proces de fabricatie de 5nm, cei de la TSMC urmand a folosi aceasta tehnologie atat pentru Apple, cat si pentru cei de la Huawei, telefoanele din toamna ale ambelor companii urmand a avea in spate aceleasi tehnologii pentru procesor, dar performante diferite.

iPhone 12 a avut asteptata inceperea productiei pentru noul chip A14 undeva in aprilie – mai, dar se pare ca e vorba despre prima luna, iar asta pentru ca TSMC nu e afectata de Coronavirus la fel de mult precum multe companii chinezesti.

iPhone 12 are multe alte componente facute de catre diverse companii din China, iar acolo exista diverse probleme pentru productia lor, insa in ceea ce priveste procesorul pentru noul model de telefon, se pare ca nu vor exista probleme de productie.

iPhone 12 ar trebui sa aiba in acest nou chip A14, un upgrade substantial atat pentru performantele telefoanelor, cat si pentru autonomia bateriei, asa cum s-a intamplat si anul trecut in ceea ce priveste autonomia pentru seria iPhone 11.