DIGI Romania: Mesajul ce a Luat TOATA Lumea prin SURPRINDERE

DIGI Romania a lansat un mesaj neasteptat care a luat pe toata lumea prin surprindere, iata ce vrea sa ne spuna grupul de telecomunicatii de astazi.

DIGI Romania teaser

DIGI Romania a inceput sa distribuie astazi un mesaj care a luat toata lumea prin surprindere, iar asta in conditiile in care in momentul de fata atentia multora e directionat spre Coronavirus. Ei bine, DIGI Romania nu are vreun mesaj care are legatura cu virusul ce ne-ar putea infecta, ci cu un posibil produs, sau serviciu, nou pe care l-ar putea avea pregatit pentru clientii din tara noastra in perioada urmatoare, dar nu e clar despre ce anume ar fi vorba.

DIGI Romania il promoveaza pe Facebook fara sa spuna clar despre ce este vorba, insa pe website-ul sau face trimitere la pagina in care sunt listate toate extraoptiunile disponibile pentru abonamentele de televiziune. Asta sugereaza faptul ca urmeaza sa fie un anunt care are legatura cu serviciile de televiziune pe care le ofera in tara noastra, dar despre ce fel de gratuitate va fi oferita pentru 2 luni de zile nu se stie deocamdata, insa sigur vom afla pe 16 martie.

DIGI Romania: Mesajul ce a Luat TOATA Lumea prin SURPRINDERE

DIGI Romania teaser

DIGI Romania anunta ca pe 16 martie va dezvalui ce mare surpriza a pregatit pentru toti romanii, fie ca ii sunt clienti, sau nu, insa chiar daca ar fi vorba despre extraoptiuni gratuite 2 luni, ar trebui sa fie ceva grozav. DIGI Romania are deja reducere de 50% pentru 4 luni la extraoptiunea 4K, astfel ca pentru a fi cu adevarat atractva promotia, probabil ca vorbim despre gratuitate 2 luni la HBO, sau Film Now, ceea ce ar putea face multi oameni sa profite de vreo oferta.

DIGI Romania a inceput anul 2020 cu promotii interesante pentru clientii sai din Romania, si e normal sa aiba in continuare alte promotii bune, iar tot din 2020 a inceput sa faca si teasere pentru oferte. Desigur ca asta nu e neaparat o metoda prin care se convinge mai multa lume sa profite de o promotie, dar DIGI Romania atrage mai multa atentie asupra sa cu teasere de acest gen, chiar daca ofertele nu sunt intotdeauna atat de bune precum se astepta lumea.

DIGI Romania va anunta, deci, pe 16 martie, promotia pe care a pregatit-o pentru clientii din Romania, asa ca ramane sa vedem daca asteptarile ne vor fi indeplinite, sau nu.