Politia Romana: Avertizare privind Informatiile despre Coronavirus

Politia Romana avertizare stiri informatii coronavirus

Politia Romana a publicat astazi o avertizare extrem de importanta pentru toti cetatenii din Romania, ea vizand informatiile false care sunt distribuite fara oprire in tara noastra cu privire la Coronavirus, cea mai importanta de ieri avand legatura cu inchiderea Bucurestiului.

Politia Romana le recomanda romanilor sa fie foarte atenti la mesajele care sunt transmise pe Facebook si WhatsApp in legatura cu Coronavirus, iar asta pentru ca extrem de multe dintre ele sunt total false, si nu trebuie luate in seama.

Politia Romana le cere oamenilor sa se informeze in totalitate din surse oficiale, iar asta pentru a nu risca sa fie speriati de informatiile mincinoase, neoficiale, care sunt distribuite in toata Romania de catre entitati care deocamdata nu sunt cunoscute.

Politia Romana le spune deasemenea celor care imprastie inforatii false ca risca dosare penale si tragerea la raspundere pe cale penala daca vor continua sa distribuie informatii in totalitate false in legatura cu Coronavirus si situatia din Romania.

Publicată de Politia Romana pe Joi, 12 martie 2020