Fortnite: Harta cu NOUA Locatie pe care o Poti Vizita Acum

Fortnite grumpy

Fortnite are o noua locatie disponibila pentru jucatorii din intreaga lume, ce de la Epic Games incercand sa le oamenilor mai multe motive pentru a se distra in cadrul titlului care este preferat de sute de milioane de persoane din intreaga lume.

Fortnite are denumirea Grumpy Greens pentru aceasta noua locatie, iar harta de mai jos va ajuta sa o descoperiti imediat pentru a vedea si ce fel de provocari sunt disponibile acolo pentru toata lumea de la Epic Games, cateva surprize interesante fiind disponibile.

Fortnite are o locate destul de mica in Grumpy Greens, ea fiind plasta undeva in zona central superioara a hartii, insa pentru ca vorbim despre o locatie de mici dimensiuni, ea ar putea fi destul de usor de trecut cu vederea de catre cei care nu cunosc prea bine harta.

Fortnite are si cateva provocari care au legatura cu locatia Grumpy Greens, iar cei de la Epic Games vor adauga si altele, asta pentru ca oamenii vor in mod constant cate ceva nou in legatura cu jocul, astfel ca surprizele trebuie sa vina fara oprire de la compania americana.

Fortnite grumpy greens

Fortnite urmeaza sa fie actualizat in perioada urmatoare, versiunea 12.11 fiind deja in plin proces de dezvoltare la compania americana, iar cand va fi 100% pregatita pentru lansare, va incepe sa fie distribuita, deci trebuie sa mai avem putina rabdare.