Windows 10X: Asa va Arata NOUL File Explorer Imbunatatit

Windows 10X va avea un nou File Explorer implementat de catre Microsoft, compania incercand sa aduca schimbari mari pentru toti utilizatorii sai.

Windows 10X File Explorer

Windows 10X va fi lansat si cu un nou file explorer, compania Microsoft dorind ca toti clientii care cumpara dispozitivele cu acest sistem de operare sa aiba parte si de o schimbare mare pentru felul in care arata File Explorer. Noul File Explorer pe care Windows 10X il aduce este o versiune mai moderna a versiunii existente in Windows 10, unul care este si mult simplificat, avand functii mai usor de folosit, dar si integrare cu sistemul OneDrive, desi asta nu e tocmai o veste buna.

Windows 10X are un design mult mai simplu, ceea ce este bine, iar integrarea unui dark mode va face folosirea si mult mai placuta daca lumina este stinsa in camera si luminozitatea ecranului calculatorului e crescuta. Cei de la Microsoft par sa fi incercat sa transforme acest File Explorer sa semene cat se poate de bine cu interfata pe care OneDrive o are in versiunea web, Windows 10X urmand a avea integrare cu multe functii pe care le ofera platforma online.

Windows 10X: Asa va Arata NOUL File Explorer Imbunatatit

Windows 10X file explorer nou

Windows 10X urmeaza sa permita accesarea foarte simpla a fisierelor din OneDrive, inclusiv optiunea de a cauta din File Explorer direct fisierele din platforma de stocare cloud, ceva ce a fost oferit si in Windows 10, fara succes. Exista o teorie care spune ca Microsoft ar putea oferi un File Explorer pentru Windows 10X, plus unul care sa permita accesarea OneDrive direct din PC-uri, dar deocamdata nimeni nu stie foarte clar cum sta situatia cu sistemul.

Windows 10X file explorer nou dark mode

Windows 10X este un sistem de operare gandit pentru dispozitivele Microsoft care au ecrane pliabile, astfel ca lansarea sa este destul de departe, fiind asteptata undeva prin toamna acestui an. Atunci ar urma sa fie lansate si dispozitivele pliabile la care Microsoft lucreaza in momentul de fata, iar Windows 10X va fi preinstalat pe toate dintre ele, si va fi folosit inclusiv in alte dispozitive similare care vor fi lansate in 2021 de catre americani.

Windows 10X nu este un inlocuitor pentru Windows 10, ci este un sistem de operare complementar care aduce o functionalitate diferita, insa nu in mod neaparat chiar si buna.