GTA 6: DATA pe care o Asteptam a fost Dezvaluita in Sfarsit

GTA 6 informatii

GTA 6 se apropie incet, dar sigur, de prima mare dezvaluire oficiala cu privire la noutatile care vor fi lansate pentru fanii din toata lumea, iar data la care se va intampla acest lucru a fost dezvaluita de o persoana ce pare sa fie apropiata celor de la Rockstar Games.

GTA 6 are dezvaluita data de 20 martie ca posibila pentru primul trailer pe care Rockstar Games il va lansa pentru joc, ea venind de la o persoana care fie lucreaza pentru companie, fie are informatii din interior, dar a mai oferit in trecut informatii 100% valide despre Read Dead Redemption 2.

GTA 6 are dezvaluita data de 3 martie 2020 de catre aceasta persoana cu privire la o un anunt care ar urma sa fie facut de catre cei de la Rockstar Games, insa deocamdata nu se stie foarte clar ce anume ar urma sa fie anuntat, desi e posibil sa vorbim despre un trailer.

GTA 6 nu a avut pana acum anuntat absolut nimic oficial, insa persoana care face dezvaluirile de astazi are sustinerea unuia dintre cele mai mari forumuri Grand Theft Auto, moderatorii de acolo fiind cunoscuti pentru rigurozitatea cu care suprima informatiile false, dar pe ale acestui leaker le lasa.

GTA 6 20 martie

GTA 6 pare sa aiba in luna martie pregatita o foarte mare dezvaluire, iar asta inseamna ca am putea avea in sfarsit confirmata, sau infirmata, teoria privind Vice City si desfasurare actiunii de acolo, sau calatoriile catre diverse tari din America Latina, o lume plina de traficanti de droguri.

GTA 6 in mod sigur nu va fi lansat pana cel mai devreme in toamna acestui an, poate impreuna cu noile console importante pregatite de catre Sony si Xbox, dar mai multe detalii vom afla in urmatoarele luni.