iPhone 12 vine cu o Noua Camera pe care o Asteptai din 2019

iPhone 12 camera 3D

iPhone 12 are astazi parte de o noua veste foarte buna, iar asta pentru ca, din cate se pare, urmeaza sa fie lansat cu o noua camera pe care fanii companiei Apple o asteptau inca din seria iPhone 11 Pro, lansata in toamna anului 2019 de catre cei din Cupertino.

iPhone 12 urmeaza sa aiba integrata o camera 3D, cu senzor VCSEL, similara celei care este folosita pentru Face ID, ea fiind cu mult superioara senzorilor de imagine ToF din unele telefoane, ceea ce va oferi telefonului un foarte mare avantaj pe piata.

iPhone 12 ar urma sa foloseasca aceasta camera nu doar pentru a face poze mai bune cu efect de adancime, ci si cu o cel putin o aplicatie noua care va oferi noi functii de realitate augmentata bazate pe acest nou senzor de imagine, dar aceasta tehnologie e departe de a fi populara.

iPhone 12 cu o camera 3D ar putea aduce functii care nu exista pe alte modele de telefoane mobile, dar desigur ca totul depinde nu doar de Apple, ci si de ceea ce pot oferi dezvoltatorii pentru aplicatiile terte pe care le creeaza pentru utilizatori.

“Cel puțin unul dintre iPhone-urile din acest an va avea o cameră de adâncime 3D pe spate. Aparatul foto – de fapt un sistem laser, senzor și software – emite lumină pentru a măsura distanța dintre telefon și diverse obiecte și suprafețe din fața sa. Această informație detaliată de profunzime va permite noi efecte foto și video, precum și experiențe de realitate augmentată mai bune.”

iPhone 12 nu va avea Face ID integrat pentru aceasta camera 3D principala, insa ar urma sa fie primul din lume care o camera principala atat de complexa, si ar putea face poze chiar mult mai bune, inclusiv si cele care nu au efect de adancime.