Playstation 5: Asa ar Arata Interfata Ideala pentru Consola

Playstation 5 urmeaza sa fie anuntata in mod oficial de catre compania Sony undeva in cursul urmatoarelor saptamani, iar pana cand japonezii vor face asta, avem ocazia de a vedea un concept cu interfata ideala care ar putea fi oferita pentru viitoarea consola.

Playstation 5 are in clipul video de mai sus prezentat acest concept cu o interfata care arata mult mai bine decat cea care exista acum, ea semanand intr-o buna masura cu o interfata care e folosita mai mult pentru o platforma de streaming pentru jocuri, nu pentru o consola.

Playstation 5 este totusi o consola gandita pentru a aduce schimbari mari pentru modul in care se joaca utilizatorii, deci nu ar fi exclus ca si interfata sa fie imbunatatita intr-o anumita masura de catre japonezi, ceea ce pana la urma n-ar fi o veste chiar atat de rea.

Playstation 5 va aduce foarte multe schimbari pe partea de componente, fiind gandita ca o consola care sa poata sustine chiar si cele mai complexe jocuri care sunt create de catre dezvoltatori, iar o schimbare de interfata ar complimenta schimbarile interne.

Playstation 5 ar fi trebuit sa fie dezvaluita in februarie, insa acest lucru nu s-a intamplat din cauza Coronavirus, dar se pare ca lansarea nu este amanata, chiar daca in China s-au inchis multe fabrici care produc componentele folosite si in consola.