Netflix: Anuntul URIAS pe care il Astepti Rapid in Romania

Netflix a facut astazi un anunt foarte important pe care foarte multa lume il asteapta foarte rapid in Romania, iata ce multi vor sa aiba imediat.

Netflix thailanda

Netflix continua sa extinda o schimbare foarte importanta care a inceput in anul 2019, si gradual, dar incet, incepe sa fie propagata in diverse tari de pe glob, ea urmand a ajunge si in Romania la un moment dat. Mai exact, in 2019 cei de la Netflix au lansat primele abonamente mobile, foarte ieftine, pentru cei care nu vor sa plateasca prea mult bani pentru un asemenea serviciu, dar nici nu vor in mod neaparat sa vada filme si seriale la rezolutie mare.

Netflix a lansat abonamentele ieftine ca o solutie de a atrage noi clienti care au bani mai putini si vor sa-si ocupe timpul cu ceva cand calatoresc, existand foarte multa lume de acest gen. Abonamentele acestea pentru telefoane si tablete au fost lansate in tarile cu putere de cumparare redusa, si au avut mare succes, iar Netflix incepe sa le extinda, chiar daca ele sunt gandite exclusiv pentru terminale mobile, nu si pentru televizoare, sau calculatoare.

Netflix: Anuntul URIAS pe care il Astepti Rapid in Romania

Netflix lansat aceste noi abonamente in Thailanda si Filipine, in ambele dintre ele abonamentele costand aproximativ 3 dolari, exact precum in alte tari de pe glob. India a fost prima tara in care Netflix a adus aceste abonamente speciale, ele avand extrem de mare succes acolo dupa ce au fost lansate, iar in baza interesului foarte mare aratat acolo de catre clienti, compania americana are curajul de a le lansa inclusiv in alte piete importante.

Netflix vrea sa inlocuiasca luna gratuita de folosire a serviciului cu optiuni de acest gen, si este de asteptat ca in viitorul nu foarte indepartat o optiune de acest gen sa ajunga inclusiv in Romania. In tara noastra a fost eliminata luna gratuita de folosire a Netflix pentru toti clientii noi, si e de asteptat sa vedem foarte curand aceasta noua optiune ieftina de a folosi platforma doar pe telefoane, la noi abonamentul putand costa doar 3 euro, o suma decenta.

Netflix nu are dezvaluite planurile finale pentru extinderea acestor abonamente in noi tari de pe glob, asa ca ramane sa vedem cum anume se vor desfasura planurile sale pe intreaga planeta.