Android: Vestea GROZAVA Venita chiar de la Comisia Europeana

Android are parte de o veste grozava pentru toti cei care folosesc telefoane cu acest sistem de operare, iata ce vrea sa faca acum Comisia Europeana.

Android Comisia Europeana

Android are parte de o veste grozava chiar de la Comisia Europeana, sau mai bine zis, toti cei care au telefoane cu acest sistem de operare se pot astepta la o schimbare extrem de mare pentru dispozitivele detinute. Ieri v-am vorbit despre un plan de actiune pe care Comisia Europeana l-a anuntat pentru telefoane si dispozitive electronice, iar in mod teoretic el acopera inclusiv Android, si asta pentru ca initiativa e una cu efecte foarte importante pentru toata lumea.

Android ar urma sa beneficieze de actualizari pentru perioade mai lungi de timp de la producatorii de telefoane daca aceasta initiativa noua de la Comisia Europeana va fi transformata in lege de Parlamentul European. Asta ar putea obliga toti producatorii de telefoane Android sa ofere actualizari pentru telefoanele lor timp de minim 2 – 3 ani, sau poate mai mult, iar daca nu fac asta, pot sa-si vanda telefoanele oriunde altundeva decat pe continentul european.

Android: Vestea GROZAVA Venita chiar de la Comisia Europeana

Android sufera serios din cauza faptului ca producatorii de telefoane refuza sa ofere actualizari pentru perioade lungi de timp, dar si rapide, pentru produsele lor, dar Comisia Europeana ar putea rezolva problema. Obligarea tuturor producatorilor de telefoane care vand dispozitive in Europa sa ofere actualizari pentru Android timp de cativa ani este ceva ce trebuia sa existe de mult, dar chiar si cu o implementare abia acum, tot vorbim despre ceva de bun augur.

Android are dusa de catre Google o lunga si foarte grea lupta pentru a-i convinge pe producatorii de telefoane sa ofere actualizari foarte rapid dupa lansarea lor, dar si pentru mai multi ani de zile, insa nu toti fac asta. Avand in vedere ca Google n-a reusit sa aduca aceasta schmbare buna pentru Android, poate ca in final Comisia Europeana va avea mai mult succes, si vestea e foarte buna pentru toti cei care vor sa cumpere telefoane cu acest sistem de operare.

Android este cel mai folosit sistem de operare din intreaga lume, iar o legislatie de acest gen ar aduce beneficii extrem de mari pentru toti clientii care folosesc telefoane.