Playstation 5: IMAGINEA unui Prototip si Noi SPECIFICATII

Playstation 5 prototip

Playstation 5 are astazi publicata ceea ce pare a fi imaginea unui prototip la care ar lucra cei de la Sony in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea nu e tocmai un design pe care sa-l recunoastem in vreo consola facuta de catre japonezi pana acum.

Playstation 5 este in dezvoltare de foarte multa vreme, si n-ar fi exclus ca maginea sa vina de la vreun kit pentru dezvoltatori pe care Sony l-a trimis catre acestia, dar pe de alta parte, n-ar fi exclus sa fie vorba doar despre vreo imagine preluata dintr-un concept.

Playstation 5 are totusi si alte cateva detalii foarte interesante anuntate, mai exact, faptul ca ar urma sa aiba o placa video cu 16 GB GDDR6, care dezvolta 15.1 TFLops, iar procesorul AMD Zen 2 va fi sustinut de 8 GB RAM DDR4 ce ofera performante de top.

Playstation 5 are acum cele mai pompoase specificatii de pana in momentul de fata, iar asta pentru ca tot ceea ce a aparut pana acum a fost mult mai conservator, dar daca informatiile sunt adevarate, atunci XBOX Series X ar trebui sa aiba putere inferioara.

Playstation 5 imagine Prototip

Playstation 5 ar putea avea aici dezvaluite specificatiile pentru modelul Pro, iar asta pentru ca ele denota implementarea unor componente foarte performante, care desigur ca nu costa putin, iar asa s-ar justifica pretul de 600 de dolari pentru consola.