Huawei P40 Pro Premium Edition: SURPRIZA Mare pentru Clienti

Huawei P40 Pro Premium Edition este marea surpriza pe care Huawei a pregatit-o pentru clientii din intreaga lume, iata ce urmeaza sa aduca noul telefon.

Huawei P40 Pro Premium Edition surpriza

Huawei P40 Pro Premium Edition este surpriza mare cu care Huawei vine in 2020 pentru clientii din toata lumea, iar asta dupa ce pana acum evitase sa aiba modele de acest gen pentru aceasta serie de telefoane mobile. In baza a ceea ce s-a aflat pana acum, Huawei P40 Pro Premium Edition va fi un fel de Samsung GALAXY S20 Ultra, adica va avea specificatii pompoase, si un pret de peste 1100 de euro, deci e fix un raspuns pentru acel model de top al Samsung.

Huawei P40 Pro Premium Edition ar urma sa aiba un ecran cu diagonala de 6.7 inch si rezolutie de 3160 x 1440 pixeli, cu densitate de 518 ppi, suport HDR10+, si rata de refresh de 120 Hz. Huawei P40 Pro Premium Edition va rula un Android 10 fara aplicatii si servicii Google, un chip Kirin 990 cu procesor octa-core fiind integrat, impreuna cu 12 GB RAM, si un mediu de stocare de 512 GB, deci vorbim despre specificatii pentru un telefon foarte puternic.

Huawei P40 Pro Premium Edition: SURPRIZA Mare pentru Clienti

Huawei P40 Pro Premium Edition va avea o camera cu 5 senzori de imagine, cel principal urmand a avea rezolutia de 52 de megapixeli, telefonul urmand a avea doi senzori de imagine cu zoom, unul optic de 10X. Huawei P40 Pro Premium Edition va avea si o camera frontala duala, dar nu pentru un sistem de recunoastere faciala imbunatatit, ci pentru a face selfie-uri mai bune, chiar si cu efect de adancime, ceea ce desigur ca va fi apreciat de catre multi oameni.

Huawei P40 Pro Premium Edition va avea deasemenea si suport 5G integrat, iar totul pentru un telefon care urmeaza sa fie varful de gama pentru seria pe care chinezii o vor dezvalui in mod oficial pe 26 martie. Desigur ca si pretul pentru Huawei P40 Pro Premium Edition va fi unul pe masura tuturor noutatilor, dar asta era de asteptat, chiar daca fara aplicatii si servicii Google telefonul nu este util decat pentru cei din Asia, si putinii care instaleaza Google Play Services cu posibil malware.

Huawei P40 Pro Premium Edition ar putea fi vandut initial doar in anumite zone de pe glob, dar va ajunge mai mult ca sigur si prin Romania, doar ca nu se stie cand.