Netflix: Decizia RADICALA care ii Afecteaza pe TOTI Abonatii

Netflix a fost obligata sa ia o decizie radicala care ii va afecta pe toti abonatii din intreaga lume, iata ce a trebuit sa faca imediat compania.

Netflix filmari

Netflix a luat o decizie radicala care ii va afecta pe toti abonatii sai din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre o masura de ultima ora pe care a fost obligta sa o ia, in intregul context global. Cei de la Netflix au luat decizia de a opri productia pentru filme si seriale TV in SUA si Canada din cauza Coronavirus, pe teritoriul american fiind decretata deja stare de urgenta, astfel ca era imposibil ca activitatile sale sa se desfasoare in continuare fara intrerupere.

Netflix opreste productia pentru toate filmele si serialele pentru doua saptamani incepand cu ziua de 16 martie, totul din cauza Coronavirus, insa e posibil ca si dupa 1 aparilie sa ramana lucrurile neschimbate. Printre filmele serialele pentru care Netflix a oprit productia se numara Stranger Things, care era in filmare pentru sezonul 4, filmul Sex/Life fiind deasemenea oprit, iar in aceeasi situatie se afla si filmul The Prom, pe care il finanta platforma de streaming.

Netflix: Decizia RADICALA care ii Afecteaza pe TOTI Abonatii

Netflix a luat deasemenea productia sa opreasca productia pentru Grace and Frankie, o comedie filmata de un studio de productie separat, iar in momentul de fata se decide daca si productia din afara SUA va fi oprita. Daca se va lua aceasta decizie, atunci filmarile pentru sezonul 2 al The Witcher vor fi oprite in Marea Britanie, iar aici Netflix are o foarte mare problema deoarece acest serial s-a dovedit a fi extrem de popular in randul abonatilor sai din toata lumea.

“Netflix este cea mai recentă companie de media care a suspendat producția de filme și televiziuni în fața unei crize de sănătate crescânde care decurg din pandemia coronavirusului, care a determinat președintele Donald Trump să declare de urgență națională vineri. Toate televiziunile scriptice și filmele din SUA și Canada sunt fundamentate pentru următoarele două săptămâni, începând de luni, 16 martie. Oprirea se face fără precauție și în conformitate cu interdicțiile privind adunările mari, călătoriile și alte restricții de către autoritățile din SUA și din străinătate.”

Netflix nu prea avea de ales in ceea ce priveste sistarea filmarilor, iar asta pentru ca trebuie sa puna sanatatea actorilor deasupra banilor, iar cum Coronavirus a infectat deja un actor celebru, Tom Hanks, era de asteptat sa se prioritizeze sanatatea. Netflix va lua mai mult ca sigur decizia de a opri si productia altor filme sau seriale din alte zone de pe glob, in tarile serios afectate de Coronavirus din Europa fiind deja facut acest lucru, chiar si cu alte filme.

Netflix nu e singura companie afectata serios, filmarile pentru Mission Impossible 5, facut de un alt studio de productie, fiind deasemenea sistate, si vom mai auzi masuri de acest gen.