Apple interzice unele Aplicatii despre Coronavirus

Apple Aplicatii Coronavirus

Apple interzice publicarea in App Store a aplicatiilor despre Coronavirus, COVID-19, daca acestea nu vin de la entitati care au credibilitate, lucru care desigur ca este laudabil in contextul in care ne aflam in momentul de fata cu totii.

Apple lucreaza cu unele entitati de incredere pentru a publica aplicatii despre Coronavirus in App Store, astfel ca in perioada urmatoare ar trebui sa vedem unele disponibile, iar ele vor fi verificate temeinic, teoretic, de catre companie inainte de publicare.

Apple interzice nu doar aplicatiile despre Coronavirus, ci si orice fel de jocuri, deci daca va gandeati ca puteti profita de intreaga situatie globala, atunci va recomand sa va razganditi deoarece Apple nu va lasa sa faceti bani de pe urma pandemiei.

„Evaluăm aplicațiile în mod critic pentru a ne asigura că sursele de date sunt de încredere și că dezvoltatorii care prezintă aceste aplicații sunt de la entități recunoscute, cum ar fi organizații guvernamentale, ONG-uri centrate în sănătate, companii profund acreditate în probleme de sănătate și instituții medicale sau educaționale. Doar dezvoltatorii din una dintre aceste entități recunoscute ar trebui să depună o aplicație referitoare la COVID-19.”