Samsung GALAXY Note 20: Iata Cum va fi DEPASIT de iPhone 12

Samsung GALAXY Note 20 va fi depasit de catre iPhone 12 multumita acestei noutati foarte importante, iata ce a pregatit Apple in lupta cu Samsung.

Samsung GALAXY Note 20 depasit iphone 12

Samsung GALAXY Note 20 este urmatorul mare smartphone pe care compania Samsung il va lansa pentr clientii din intreaga lume, iar in el vom vedea cel putin aceeasi camera din seria S20. Ceea ce Samsung GALAXY Note 20 nu va avea este o camera 3D, adica fix ceea ce este anuntat pentru iPhone 12 in momentul de fata, ce de la Apple dorind sa „sara” peste concurenta cu ceva ce deocamdata niciun alt concurent nu are, deci asteptarile sunt mari.

Samsung GALAXY Note 20 nu va avea o camera 3D pentru ca Samsung nu va modifica tehnologia camerelor din S20 inainte de a le implementa in noul telefon, astfel ca ar putea incerca sa ofere prin software ce iPhone 12 va oferi prin hardware. Camera 3D din iPhone 12 urmeaza totusi sa vina si cu senzori VCSEL, cei laser folositi pentru Face ID, iar cu ajutorul lor ar trebui sa poata face harti 3D ale mediului inconjurator, ceea ce Samsung GALAXY Note 20 nu va putea face chiar la fel.

Samsung GALAXY Note 20: Iata Cum va fi DEPASIT de iPhone 12

Samsung GALAXY Note 20 ar putea avea totusi noi functii pentru realitate augmentata, ceva pe care Apple va pune foarte mare accent in iPhone 12 dupa ce va include si noua sa camera 3D. Apple a investit foarte mult in realitatea augmentata in ultimii ani, a promovat-o fara oprire cu fiecare ocazie, iar in iPhone 12 va incerca cel mai probabil sa duca lucrurile la urmatorul nivel, desi deocamdata exista putine informatii privind schimbarile.

Samsung GALAXY Note 20, chiar si fara o camera 3D, ar putea totusi face poze mult mai bune decat iPhone 12, iar asta va conta cel mai mult pentru oameni, chiar daca nu vor putea face harti 3D ale mediului inconjurator. Stim cu totii ca in telefoanele iPhone noi sunt implementate de obicei functii interesante, dar nu neaparat utile, iar chiar daca Samsung GALAXY Note 20 nu va putea concura cu iPhone 12 in ceea ce priveste camera 3D, va avea alte noutati importante.

Samsung GALAXY Note 20 va fi lansat in vara acestui an, cel mai probabil undeva prin august, iar asta deoarece vanzarile seriei S20 nu sunt grozave din cauza Coroanvirus, pana prin vara nu-si vor reveni, asa ca atunci va fi nevoie de ceva nou si important.

Articolul precedentApple interzice unele Aplicatii despre Coronavirus
Articolul următorGTA 6: Rockstar Games Agita Toti Fanii cu un nou MARE Teaser
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.