Netflix: Acuzatiile UIMITOARE, De ce a fost Data in Judecata

Netflix are o serie de acuzatii uimitoare lansate impotriva sa, iata de ce este actionata in judecata, si cat de mult este compania afectata de aceste masuri.

Netflix broadcom

Netflix trece printr-o situatie uimitoare dupa ce a fost data in judecata pentru ceva ce probabil ca nu se astepta sa fie chemata in instanta vreodata, insa iata ca s-a intamplat si acest lucru. Netflix a fost dat in judecata de catre compania Broadcom, un producator de chip-uri pentru o varietate de produse electronice, inclusiv dispozitivele folosite de catre furnizorii de servicii de televiziune din SUA pentru a le permite abonatilor sa se uite la TV.

Netflix este data in judecata de catre Broadcom pentru ca ar fi incalcat 8 brevete de inventie care protejeaza tehnologii pentru transfer de date si redare de continut video. Netflix este deasemenea acuzata de catre companie ca incurajeaza oamenii sa renunte la serviciile de televiziune clasice, si ca ar fi folosit tehnologiile din aceste brevete de inventie pentru a-si extinde disponibilitatea serviciilor si a motiva mai multi oameni sa renunte la serviciile clasice.

Netflix: Acuzatiile UIMITOARE, De ce a fost Data in Judecata

Netflix si-a facut intr-adevar o afacere din a convinge oamenii sa renunte la modul clasic de a urmari filme si seriale la televizor pentru a le urmari in cadrul platformei sale de streaming video la cerere. In ce masura incalca intr-adevar brevetele de inventie ale celor de la Broadcom e greu de spus in momentul de fata, insa Netflix a fost anuntata inca din septembrie in legatura cu problema de catre Broadcom, insa americanii n-ar fi vrut sa licentieze tehnologiile.

Netflix este acuzata de catre cei de la Broadcom ca ii afecteaza inclusiv vanzarile de chip-uri catre diversi producatori de dispozitive electronice, deci veniturile sale nu vor fi la fel de mari precum preconizase. Netflix a reusit sa fure foarte multi dintre abonatii serviciilor clasice de televiziune cu serviciile pe care le ofera, iar situatia nu se va opri aici, compania cu 160 de milioane de abonati din intreaga lume dorind sa ajunga la 200 de milioane cat mai repede.

Netflix va lansa in 2020 cel mai mare numar de filme si seriale de pana in momentul de fata, cu investitii foarte mari, insa a renuntat la luna gratuita pentru abonatii noi, iar asta e o veste proasta.