Huawei P40 Pro: Prima Imagine de Presa cu Noul Design FINAL

Huawei P40 Pro are parte de o prima prezentare intr-o imagine de presa care ne dezvaluie cum va arata noul telefon pregatit de catre compania Huawei.

Huawei P40 Pro presa

Huawei P40 Pro se apropie de lansare, iar asta ne aduce si prima imagine de presa cu noul telefon pe care chinezii vor sa-l puna in vanzare, mai jos fiind dezvaluita intreaga serie de versiuni pentru acest model. Puteti vedea ca vorbim despre nu mai putin de 7 culori care vor fi oferite pentru Huawei P40 Pro de catre compania chinezeasca, si desigur ca ele nu sunt 100% noi pentru ca am mai vazut la unele modele din seriile anterioare folosite cam toate dintre ele.

Huawei P40 Pro are totusi parte de o prezentare intr-o imagine de presa care ne arata si design-ul 100% final al telefonului, ea venind de la binecunoscutul evleaks, deci este cat se poate de credibila. Huawei P40 Pro va arata fix ca un Samsung GALAXY S20 in ceea ce priveste carcasa, cel putin de la distanta, modulul pentru camera fiind identic in forma, dar vedeti ca vorbim despre 5 senzori de imagine pentru acest telefon, in timp ce Samsung are integrati doar 4.

Huawei P40 Pro: Prima Imagine de Presa cu Noul Design FINAL

Huawei P40 Pro presa design

Huawei P40 Pro va avea, spre deosebire de alte telefoane premium, doi senzori de imagine pentru zoom integrati in carcasa sa, nul cu zoom optic de 3X, si un al doilea cu zoom optic de 10X, o premiera. Desigur ca premiera vine pe fondul dorintei celor de la Huawei de a oferi ceva cu adevarat diferit pentru telefonul lor, si iata ca au ocazia de a face acest lucru, insa pe partea de design Huawei P40 Pro nu va fi cu mult diferit in comparatie cu GALAXY S20.

Huawei P40 Pro nu are prezentat si panoul frontal intr-o imagine de presa, insa acesta urmeaza sa fie identic cu cel al S10 Plus, iar per total, design-ul va arata ca o combinatie de telefoane Samsung. De ce au ales chinezii sa mearga pe aceasta cale nu se stie, dar probabill ca e dorinta lor de a refolosi unele componente de la telefoane care exista pe piata pentru ca Huawei P40 Pro sa fie mai ieftin, dar si in trend cu tot ceea ce exista in momentul de fata.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in mod oficial pe 26 februarie in cadrul unei conferinte online care va fi organizata de catre Huawei, astfel ca 10 zile ne despart de dezvaluirea sa oficiala.