DIGI Romania: Surprinde clientii cu o GRATUITATE in martie

DIGI Romania isi surprinde clientii din Romania cu o gratuitate in luna martie la care putini se asteptau, iata ce ofera acum fara plata pentru oameni.

DIGI Romania film

DIGI Romania isi surprinde clientii din Romania in plina epidemie de Coornavirus, COVID-19, si are o gratuitate de care se pot bucura unii dintre ei chiar in momentul de fata cand stau acasa. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decodat postul de televiziune Film Now, unii clienti raportand acest lucru in ultimele zile, in mod normal el fiind disponibil ca extraoptiune care costa 3 LEI pe luna, dar unii clienti il au acum listat in grila de programe si-l pot vedea.

DIGI Romania nu a spus absolut nimic in legatura cu decizia luata cu privire la Flm Now, dar gratuitatea este ceva care vine ca o veste foarte buna pentru cei care sunt abonati ai Digi TV Digital. Film Now e oferit doar pentru clientii care au abonamente de televiziune digitala, nu si pentru cei cu televiziune in sistem analog, iar daca sunteti unul dintre acesti abonati, atunci DIGI Romania ar trebui sa va fi decodat postul, si s-ar putea sa fie nevoie de o rescanare a grilei.

DIGI Romania: Surprinde clientii cu o GRATUITATE in martie

DIGI Romania ar putea sa le faca romanilor o surpriza frumoasa, iar in timpul acestei pandemii de Coroanvirus sa lase Film Now disponibil necodat pentru ca oamenii sa aiba ce sa vada la televizor cat stau acasa. Gratuitatea pentru Film Now vine in acelasi timp in care cei de la DIGI Romania desfasoara si o promotie pentru HBO si MAXPAK prin care ofera 2 luni de gratuitate pentru cei care aleg extraoptiunile, probabil cu contract pentru un an de zile.

DIGI Romania a luat masuri pentru a-si proteja clientii si angajatii care ajung in magazinele sale, iar aceasta ar putea fi o masura pentur cei care stau acasa, daca nu e vreo problema de codare a postului. DIGI Romania, la fel ca orice alt operator, mai are si probleme, chiar si in ceea ce priveste codarea posturilor de televiziune, dar intre timp va puteti bucura de faptul ca Film Now este oferit fara codate pentru a vedea toate filmele care sunt transmise acolo.

DIGI Romania va comunica in mod sigur ceva daca masura e luata pentru cei care stau acasa din cauza Coronavirus, i-am intrebat ce se intampla, si cand vor raspunde, va voi anunta.