Windows 10: Stabileste un Record important pentru Microsoft

Windows 10 stabileste un record foarte important pentru compania Microsoft, iata ce a fost anuntat in mod oficial de catre americani pentru toata lumea.

Windows 10 miliard

Windows 10 a reusit, dupa foarte mult timp de asteptare, sa stabileasca un record important pentru cei de la Microsoft, unul pe care multa lume il astepta de ceva vreme, si care a fost cu greu atins. Windows 10 a ajuns intr-un final la cifra de 1 miliard de utilizatori activi in lumea intreaga in momentul de fata, un prag pe care sistemul de operare l-a atins cu foarte mare greutate, dar cei de la Microsoft au tot impins utilizatorii sa faca update pana cand cifra e atinsa.

Windows 10 are 1 miliard de utilizatori activi in lumea intreaga in momentul de fata, cifra fiind atinsa initial de Windows 7 cu ceva timp in urma, iar cei de la Microsoft au reusit cu greu sa convinga oamenii sa-l paraseasca. Totusi, iata ca au facut-o, iar in numarul de 1 miliard de utilizatori activi cu Windows 10 se numara si oamenii care au Xbox One, sau HoloLens, dci nu doar cei care au calculatoare si laptop-uri, asa cum crede multa lume.

Windows 10: Stabileste un Record important pentru Microsoft

Windows 10 a avut nevoie de doi ani suplimentari pentru a ajunge la 1 miliard de dispozitive active, in comparatie cu obiectivul initial stabilit de catre companie, dar intr-un final s-a ajuns si aici. Windows 10 este testat de 17.8 milioane de oameni care folosesc versiunile beta inainte de lansare, insa chiar si asa, sistemul tot ajunge cu foarte multe probleme la acesti 1 miliard de utilizatori din intreaga lume, iar asta am vazut deja in repetate randuri.

“Astăzi ne bucurăm să vă anunțăm că peste un miliard de oameni au ales Windows 10 în 200 de țări, ceea ce a dus la peste un miliard de dispozitive Windows 10 active. Nu am putea fi mai recunoscători clienților, partenerilor și angajaților pentru că ne-au ajutat să ajungem aici.”

Windows 10 este sistemul de operare unic din peste 80.000 de modele si configuratii de laptop-uri si dispozitive 2 in 1 produse de peste 1000 de companii separate de pe intreaga planeta. In ciuda faptului ca Windows 10 a ajuns pe un numar record de dispozitive in momentul de fata, asta nu face cu nimic uitate problemele pe care le tot raporteaza oamenii cu fiecare update nou care este lansat de catre Microsoft, toate avand probleme serioase.

Windows 10 va merge de aici spre noi recorduri de utilizatori, iar asta pentru ca un Windows 11 nu e deocamdata in planuri pentru lansare, iar Windows 10X are un scop cu totul diferit.