Android 11: Telefoanele vor avea o Noua Functie SPECIALA

Android 11 va fi lansat cu o noua functie speciala de catre compania Google, iata de ce ne vom putea bucura in telefoanele noastre foarte curand.

Android 11 inregistrare

Android 11 are foarte multe functii noi pregatite de catre cei de la Google pentru utilizatorii din intreaga lume, iar una noua speciala a fost dezvaluita de catre versiunea Developer Preview 2, lansata aseara. Mai exact, se pare ca Android 11 urmeaza sa aiba o noua functie care le va permite oamenilor sa inregistreze nu doar ceea ce fac pe ecranele telefoanelor, ci si sunetul care se aude prin difuzoarele acestora, ceva ce vedem si in cazul iPhone.

Android 11 are o functie care permite foarte usor inregistrarea video a tot ceea ce facem pe ecran, iar Google vrea sa implementeze suportul pentru feed audio, sau cel putin asta sugereaza codul sursa al sistemului de operare. Interesant este ca feed-ul audio va fi format atat din ceea ce se aude de la aplicatii, cat si ceea ce percepe microfonul telefoanelor, deci Android 11 va avea o functie complexa disponibila de la cei de la Google.

Android 11: Telefoanele vor avea o Noua Functie SPECIALA

Android 11 va oferi un upgrade fata de actuala functionalitate care preia doar sunet de la microfonul telefonului, astfel ca se va putea inregistra si ce se aude din jocuri, din aplicatii de streaming video, etc. In momentul de fata, cei de la Google nu au implementat noua functie nici macar pentru dezvoltatorii care testeaza Android 11, deci ea nu e pregatita pentru a fi oferita nici macar in versiune beta, asa ca mai avem de asteptat pana cand va fi pregatita.

Android 11 ar putea fi lansat in prima versiune publica fara aceasta functie speciala daca ea nu va fi pregatita in timp util, dar ar putea fi oferita oricand printr-o actualizare pe care Google o poate oferi. Avand in vedere cat de importanta este aceasta functie pentru Android 11, e normal ca Google sa o ofere doar in momentul in care este 100% pregatita pentru a fi oferita, dar nu mai devreme de acest punct, asa ca trebuie sa avem rabdare sa vedem ce se intampla.

Android 11 va fi lansat in versiune finala abia in luna august, deci pana atunci vom afla multe dintre noutatile importante pe care le va aduce pentru telefoanele din toata lumea.