iPhone 12 Pro va Rezolva Problema STUPIDA din iPhone 11 Pro

iPhone 12 Pro va rezolva o problema stupida care exista in telefoanele iPhone 11 Pro, si care le da multe batai de cap utilizatorilor de cateva lunie.

iPhone 12 Pro memorie

iPhone 12 Pro va rezolva mai mult ca sigur, din punctul meu de vedere, una dintre cele mai stupide probleme care exista cu iPhone 11 Pro in momentul de fata, iar compania Apple stie de ea de multa vreme. Vorbesc despre faptul ca in iPhone 12 Pro va fi implementat in sfarsit mai multa memorie RAM decat in modelele de anul trecut, ceea ce ne va aduce in sfarsit o experienta de utilzare demna de un telefon de peste 1200 de euro, precum sunt cele ale Apple.

iPhone 12 Pro ar putea avea pana la 6 GB RAM implementati de catre Apple, desi as tinde sa cred ca se va face trecerea de la 4 GB la 5 GB, nu neaparat la 6 GB, insa chiar si asa, 1 GB RAM in plus ar fi suficient. Stiti cu totii de problemele pe care seria iPhone 11 Pro le-a avut cu iOS 13 din cauza faptului ca aplicatiile se tot inchideau in timp ce erau lasate in fundal, situatia avand la baza faptul ca exista prea putina memorie RAM in telefoane, dar iPhone 12 Pro va rezolva tot.

iPhone 12 Pro va Rezolva Problema STUPIDA din iPhone 11 Pro

iPhone 12 Pro ar trebui sa nu mai inchida din fundal aplicatiile cand este folosita camera pentru a face poze si clipuri video, cum se intampla si acum cu telefoanele din seria iPhone 11 Pro. Nu se stie daca Apple va folosi acelasi tip de module RAM pentru iPhone 12 Pro, sau va trece la o generatie mai noua, eventual care are nu doar performante mai bune, ci si consuma mai putina energie in timp ce sunt folosite de catre telefoane pentru utilizare obisnuita.

iPhone 12 Pro va avea nevoie de mult mai mult RAM si pentru noua camera LIDAR pe care Apple a implementat-o deja in iPad Pro 2020, deci e improbabil ca modelele noi sa vina cu la fel de putin RAM precum seria actuala. Separat de aceasta schimbare, e de asteptat ca iPhone 12 Pro sa vina si cu alte mari noutati pentru clientii din toata lumea, insa nu trebuie sa va formati asteptari prea mari, pentru ca desi in interior va fi diferit, in exterior va arata cam la fel ca actualele modele.

iPhone 12 Pro urmeaza sa fie prezentat in septembrie, si lansat pentru clienti tot prin septembrie, preturile urmand a fi totusi similare cu cele ale modelelor actuale.