Facebook: Noul Dark Mode Poate fi Activat pe Calculatoare

Facebook are incepand de astazi disponibila noua interfata pentru toti utilizatorii, impreuna cu noul dark mode la care lucreaza de cateva luni de zile.

Facebook aspect

Facebook surprinde astazi cu o decizie foarte interesanta, mai exact cea de a le permite oamenilor din intreaga lume sa activeze noul sau dark mode in website-ul care poate fi accesat de pe calculatoare de catre toata lumea. Vorbim despre o schimbare pe care foarte multa lume o astepta de ceva vreme, Facebook anuntand ca lucreaza la acest dark mode pentru desktop, el fiind oferit in versiune beta o vreme, dar acum este oferit tuturor care-l vor.

Facebook integreaza un buton special numit “See New Facebook” in meniul de setari pentru reteaua de socializare, iar apasarea acestuia va activa imediat noua interfata pentru reteaua de socializare, inclusiv noul dark mode. Facebook a anuntat in 2019 ca va schimba total interfata website-ului sau pentru reteaua de socializare, iar acum oricine e interesat sa o foloseasca, o va putea face dupa ce acel buton va deveni vizibil pentru ei, si apoi va avea si dark mode.

Facebook: Noul Dark Mode Poate fi Activat pe Calculatoare

Facebook modifica in totalitate interfata retelei pentru a o face moderna, a o aduce in “rand” cu anul in care ne aflam, iar printre schimbarile importante se regaseste si acest dark mode special. Facebook schimba interfata pentru a o face mai usor de folosit, dar si mai usor de incarcat, butoanele pentru accesarea diverselor sectiuni fiind deasemenea modificate si repozitionate pentru ca totul sa fie mai usor de accesat de catre oricare dintre utilizatori.

Facebook vrea ca un numar cat mai mare de utilizatori sa testeze aceasta schimbare foarte mare de design pentru a putea descoperi cat mai multe dintre posibilele probleme inainte de impunerea sa pentru toata lumea. Nu se stie deocamdata cat timp va trece din acest punct si pana in momentul in care va fi impusa noua interfata pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar va puteti obisnui pana atunci cu noul design al Facebook, care poate fi si dezactivat, deocamdata.

Facebook a anuntat ca lanseaza inca de acum optiunea de a activa noul design, inclusiv noul dark mode, el deocamdata nefiind disponibil, dar probabil ca in urmataorele ore, sau maine, va putea fi activat.