RCS & RDS: Mesaje IMPORTANTE pentru Clienti despre COVID-19

RCS & RDS vine cu noi mesaje importante pentru toti clientii sai din Romania in legatura cu COVID-19, iata ce are de spus compania despre Coronavirus.

RCS & RDS covid-19

RCS & RDS a publicat mesaje importante pentru toti clientii din Romania cu privire la COVID-19, Coronavirus, ele venind in contextul in care operatorul de telecomunicatii din Romania ia si masuri speciale pentru angajatii sai. RCS & RDS are noi mesaje legate de COVID-19 si pentru clientii sai din Romania, iar ele sunt la fel de importante precum cele anterioare, scopul principal fiind de a ii ajuta pe oameni sa invete cum sa se protejeze, stand in propriile case.

RCS & RDS are o prima recomandare pentru clientii sai in ceea ce priveste activarea facturii electronice, acesta venind direct pe email, fara ca oamenii sa mai fie obligati sa mai primeasca ceva intr-un plic. RCS & RDS le cere de ceva vreme clientilor sai din Romania sa isi activeze factura electronica in locul celei fizice, dar in contextul Coronavirus, alegerea acestei optiuni vine ca o masura prin care oamenii se pot proteja suplimentar impotriva infectarii.

RCS & RDS: Mesaje IMPORTANTE pentru Clienti despre COVID-19

RCS & RDS are si o alta recomandare foarte importanta pentru clientii sai din Romania in lupta pentru evitarea infectarii cu Coronavirus, mai exact, alegerea de a face plati online in locul mergerii intr-o agentie. Ideea de a face plati online, sau contactless, a fost promovata inclusiv de catre Guvernul Romaniei ca metoda de a reduce riscul de infectare cu noul Coronavirus, iar RCS & RDS merge pe aceeasi idee cu recomandarile pentru clientii sai acum.

Hai să fim cu mâinile curate! 🙌Rămai în sigurantă și plăteste online,cu cardul, facturile Digi. Poți plăti chiar aici: http://bit.ly/plata-online

Publicată de DIGI Romania pe Miercuri, 18 martie 2020

RCS & RDS, prin aceste mesaje continua o campanie pornita saptamana trecuta, aceasta avand in centru unele vedete ale Digi 24 care le recomanda oamenilor sa stea in case, sa se spele bine si contant pe maini, si nu doar atat. RCS & RDS merge pe ideea de responsabilizare a clientilor cu recomandari care au menirea de a ii ajuta sa ia cele mai bune alegeri pentru ca toata lumea sa fie in siguranta nu doar ei, ci si cei din jurul lor, care ar putea fi infectati.

RCS & RDS va mai veni, cel mai probabil, si cu alte recomandari pentru clientii din Romania, si exact precum in cazul recomandarilor de la autoritati, trebuie sa va protejati pentru a nu va infecta, si a nu ii infecta pe altii.