Productia iPhone 9 a Inceput pentru Lansarea din Luna Martie

iPhone 9 productie martie

iPhone 9 ar fi intrat deja in productie la partenerii chinezi ai companiei Apple, cel mai probabil Foxconn, sau Pegatron, iar asta inseamna ca lansarea din martie ar urma sa aiba loc, desi foarte multe zvonuri au spus ca asta nu se va mai intampla din cauza Coronavirus.

iPhone 9 este noua versiune ieftina de telefon pe care compania Apple vrea sa o lanseze pentru clientii din intreaga lume, si e posibil ca inclusiv un iPhone 9 Plus sa faca parte din aceasta lansare, conform unor informatii descoperite in iOS 14 de catre cei care au analizat codul sursa.

iPhone 9 ar putea fi pus in vanzare la un pret care incepe de la 399 de euro, iar din moment ce productia a inceput atat de tarziu, e de asteptat ca lansarea sa aiba loc abia undeva spre finalul lunii, pentru a fi si un oarecare stoc de unitati disponibil pentru achizitie.

iPhone 9 ar putea fi produs in cateva sute de mii de unitati pe zi de catre Foxconn, daca are componente si oameni, deci pana la final de luna s-ar putea aduna cateva milioane de unitati, si dupa cum prea bine stiti, interesul e mare pentru modelele acestea ieftine.

iPhone 9 va fi lansat de catre Apple exact precum noile modele ale iPad Pro si MacBook Air de ieri, adica prin simpla publicare pe website-ul sau, si prin comunicate de presa, Coronavirus obligand-o sa renunte la conferintele fizice la care e invitata si presa.