DACIA Logan: Modelul 2021 si CAND vine Lansarea Noii Masini

DACIA Logan are modelul 2021 in testare avansata acum, iar lansarea este foarte aproape, iata cand urmeaz sa vina aceasta pentru clientii care il asteapta.

DACIA Logan octombrie

DACIA Logan este asteptat in 2020 intr-un nou model, cei de la DACIA lucrand la el de ceva vreme, masina aparand deja in doua serii de poze spion pana in momentul de fata, semn ca lansarea se apropie. Coronavirus a cam dat peste cap planurile ultor producatori de automobile, astfel ca lansarile sunt mai complicate, insa modelul 2021 al DACIA Logan ar trebui sa fie lansat undeva prin octombrie, poate chiar la inceputul lunii, pentru toti clientii.

DACIA Logan ar urma sa fie prezentata in cadrul salonului auto de la Paris, conform unor informatii neoficiale din presa straina, iar impreuna cu ea ar puea veni inclusiv noul model al Sandero. DACIA Logan nu are parte de singurele poze spion cu un model nou, iar asta pentru ca si versiunea noua a Sandero a fost pozata chiar recente, ambele seturi aratandu-ne masinile in timp ce sunt testate undeva intr-o zona cu foarte multa zapada, ca cum vedem multe masini.

DACIA Logan: Modelul 2021 si CAND vine Lansarea Noii Masini

DACIA Logan lansata pe final de an in modelul 2021, va fi pusa in vanzare anul viitor, poate chiar in prima parte, daca lucrurile cu productia vor merge asa cum se asteapta cei de la DACIA. Criza Coronavirus a fortat deja DACIA sa isi inchida temporar fabrica din Mioveni, pste 10.000 de oameni intrand in somaj tehnic, deci inceperea vanzarilor noului model va fi influentata si de falul in care va fi reluata productia, insa lansarea noului model al DACIA Logan n-ar trebui sa fie amanata.

DACIA Logan este asteptata in aceasta versiune noua de catre foarte multi oameni care vor ceva nou, imbunatatit, iar dupa cum am vazut deja exista foarte multe schimbari pentru masina. De la felul in care arata, si pana la felul in care va putea fi condusa, sau siguranta pe care o va oferi, modelul 2021 al DACIA Logan va aduce unele dintre cele mai mari schimbari de pana acum pentru seria de masini pe care cei de la Mioveni le produc si le vand pe piata.

DACIA Logan n-ar trebui sa fie mai scumpa in versiunea noua pregatita pentru lansare, pretul urmand a ramane cel mai probabil sub valoarea de 10.000 de euro, poate chiar cu destul de mult, in functie de versiune.