Samsung GALAXY Note 20: Primul SECRET care este Confirmat

Samsung GALAXY Note 20 are parte de un prim secret care este confirmat pentru noul model de telefon, iata de ce urmeaza sa se bucure clientii din 2020.

Samsung GALAXY Note 20 kernel

Samsung GALAXY Note 20 este urmatorul telefon important de la Samsung spre care toata lumea isi indreapta atentia in momentul de fata, iar astazi avem ocazia de a afla si o confirmare pentru ceva important. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie lansat cu noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 865 si Exynos 990, iar acum ni se confirma cel putin faptul ca primul dintre ele va ajunge intr-adevar in noul model de telefon.

Samsung GALAXY Note 20 are confirmata implementarea acestor chip-uri de catre codul Kernel pentru cel Exynos, astfel ca tot ceea ce ne imaginam ca se va intampla, ei bine se va intampla. Era desigur usor de ghicit ca Samsung GALAXY Note 20 va avea chip-urile Qualcomm Snapdragnon 865 si Exynos 990 din moment ce in fiecare an cei de la Samsung reutilizeaza procesoarele din seria S in cea Note, iar 2020 nu va fi cu nimic diferit, dupa cum se anunta.

Samsung GALAXY Note 20: Primul SECRET care este Confirmat

Samsung GALAXY Note 20 kernel kona
Samsung GALAXY Note 20 cu Qualcomm Snapdragon 865(platforma Kona) confirmat de XDA.

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa ofere, deci, aceeasi putere de procesare precum modelele de luna aceasta, deci orice zvonuri care ar sugera ca un Qualcomm Snapdragon 865 Plus v fi folosit ar trebui sa fie false. Nu ar trebui sa speram la faptul ca vor fi modificate frecventele de lucru, sau altceva, deci pe partea de putere de procesare Samsung GALAXY Note 20 nu ar trebui sa ofere absolut nimic diferit in comparatie cu Samsung GALAXY S20, dar poate ca eficienta energetica va mai fi imbunatatita pana atunci.

Samsung GALAXY Note 20 va veni totusi cu medii de stocare UFS 3.1, acestea urmand a creste substantial performantele telefoanelor pe care coreenii le vor lansa, si aceasta e o veste foarte buna. In contextul in care am putea avea mai multa acoperire 5G in mai multe tari de pe glob, e posibil ca Samsung GALAXY Note 20 sa ofere o experienta mult mai buna pe partea de utilizare decat seria S20, insa de asta ne vom convinge abia dupa lansarea telefonului.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie lansat undeva prin august de catre cei de la Samsung, insa desigur ca totul depinde si de felul in care Coronavirus va afecta in continuare vanzarile modelelor din seria S20.