Google Maps: Noua Masura Speciala luata din cauza Coronavirus

Google Maps covid-19

Google Maps continua seria masurilor speciale luate din cauza Coronavirus, cei de la Google dorind sa-i avertizeze peste tot pe utilizatori in legatura cu pericolul la care se expun, sau ii expun pe altii, in aceasta vreme foarte neobisnuita in care ne aflam.

Google Maps afiseaza acum avertizari pentru cei care cauta doctori in preajma lor, si puteti vedea mai jos ce recomandare le face aplicatia de harti online celor care vor sa gaseasca cat se poate de rapid ajutor pentru posibilele probleme pe care le au.

Google Maps ii avertizeaza pe oameni sa sune doctorul inainte de a merge la el pentru a cere ajutor, iar asta pentru ca daca exista posibilitatea de a fi infectati, atunci exista posibilitatea de a infecta si alte persoane in drumul pana acolo, dar si cat stau acolo.

Google Maps afiseaza deocamdata aceasta avertzare doar in SUA, in baza recomandarilor facute acolo de catre autoritati, iar asta la o saptamana dupa ce a anuntat cum pot si afacerile sa prezinte in listari informatii cu privire la probleme generate de Coronavirus.

Google Maps covid-19 doctor

Google Maps este folosita in aceasta perioada de foarte multa lume care vrea sa afle rapid informatii cu privire la Coroanvirus, si problemele pe care virusul le-ar putea aduce, avertizarea fiind una 100% necesara in contextul in care ne aflam in momentul de fata.