Huawei P40 Pro: IMAGINI Noi cu Noul Design in Detalii Clare

Huawei P40 Pro si P40 apar astazi in cele mai clare imagini de pana acum care ne prezinta in detaliu cum vor arata cele doua modele de telefoane noi.

Huawei P40 Pro detalii

Huawei P40 Pro si P40 apar astazi in noi imagini de inalta rezolutie care ne prezinta si mai clar cele doua modele de telefoane care urmeaza sa fie lansate de catre cei de la Huawei peste doar 5 zile. Aceste imagini de inalta rezolutie li se alatura celor de zilele trecute care ne-au prezentat la o rezolutie mai mica atat Huawei P40 Pro, cat si P40, insa iata ca astazi le putem vedea mult mai clar detaliile noului design, in special ale noii camere din modelul de top.

Huawei P40 Pro urmaza sa aiba o camera cu 5 senzori de imagine, design-ul fiind identic cu cel al Samsung GALAXY S20 Ultra, in timp ce ecranul va avea o performante identica cu cea a Samsung GALAXY S10 Plus. Practic, Huawei P40 Pro este o copie fidela a doua modele de telefoane pe care compania coreeana le-a lansat in doi ani diferiti, ceea ce nu e tocmai obisnuit pentru chinezi, ei fiind obisnuiti sa copieze Apple, sau alti competitori din China.

Huawei P40 Pro: IMAGINI Noi cu Noul Design in Detalii Clare

Huawei P40 Pro detalii P40 telefoane
Huawei P40 stanga si Huawei P40 Pro dreapta.

Huawei P40 Pro are 5 senzori de imagine in camera principala, in timp ce P40 are trei senzori de imagine, o diferenta normala din moment ce exista si o diferenta de peste 200 de euro intre cele doua telefoane. Am vazut diferente similare intre telefoanele celor de la Huawei si in alte situatii, astfel ca aici nu este absolut nimic nou, iar Huawei P40 Pro va veni cu o premiera, un senzor telephoto care are zoom opcit de pana la 10X, ceea ce e o veste foarte buna.

Huawei P40 Pro va avea acelasi procesor ca Mate 30 Pro, unul vechi, lansat in toamna anului 2019, inferior din punct de vedere al performantelor in fata iPhone 11 Pro, sau Samsung GALAXY S20. Bateria Huawei P40 Pro ar trebui sa fie totusi mai mare decat cea a modelului anterior, ar trebui sa vedem RAM si un mediu de stocare mai performante, sistem de incarcare rapida mai rapid, sistem de incarcare wireless mai eficient, si WiFi 6 integrat.

Huawei P40 Pro ar urma deasemenea si sa vina cu ceva care se numeste Huawei AppSearch, o alternativa pentru Google Play Store care face telefoanele mult mai inteersante decat cele cu AppGallery.